Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym mieć dużo seksu i kochanków

Polecane posty

Gość gość

zawsze byłam temperamentna, lubię wzbudzać pożądanie. Na seks mam ciągle ochotę. Tylko chyba brakuje mi odwagi i pewności siebie :( Chciałabym zaciągnąć do łóżka faceta, który akurat wpadł mi w oko, poznawać nowych mężczyzn, kusić, flirtować, być taką femme fatal :p tylko nie wiem jak :( często dużo mniej atrakcyjne dziewczyny ode mnie mają ciekawsze przygody, a ja? Jestem w miarę atrakcyjna, często widzę, że się podobam, ale jednak czegoś mi brakuje :(

Gość King Kong
Ja też tak mam ale w stosunku do kobiet.

Gość gość
Skad jestes kolezanko ? ;)

Gość gość
ta, słyszałam ostatnio, że kobiety to mają łatwo bo wystarczy, że się uśmiechną zalotnie i już tłum zainteresowanych facetów :o g****o prawda. Albo coś ze mną nie tak, albo wcale nie jest tak łatwo :(

Gość gość
Najtrudniejszy pierwszy krok, postaraj sie go zrobic a potem pojdzie juz wszystko po twojej mysli

Gość gość
A jaki pierwszy krok? Jak dać facetowi do zrozumienia, że mam ochotę na seks? Boję się też odrzucenia :( spotkałam się kilka razy w życiu z odmową i trochę to przeżywałam. Niby nie chodziło o mnie, okazywało się, że facet zajęty (np jeden przypomniał sobie o tym po mega gorącym tańcu) ale zawsze to biorę do siebie :(

Gość gość
Du uśmiech dodaj "zerżnij mnie" i jakiś desperat się trafi :)

Gość gość
Cos o sobie powiesz wiecej ? ;)

Gość gość
warszawa, 25 lat, drobna i podobno mam świetną pupę :p

Gość chłopakzwawy
Powiesz ile masz lat i skąd jesteś? Jak z Wawy to chętnie zaproszę na piwo.

Gość gość
O popatrz, to mamy rzut kamieniem do siebie ;) skusisz sie na rozmowe prywatna ? ;)

Gość gość
To zalezy w jakiej sytucji kogo spotkasz a ja na sex zawsze mam ochote to na mnie mozesz liczyc

Gość gość
Laska chce się walić, a ty ją na piwo zapraszasz? Poje.... cię :P Chcesz mieć wielu, to zamieść ogłoszenie na portalu towarzyskim, jeszcze na tym skorzystasz jeśli będziesz brać symboliczne 20zł za numerek, od chętnych się nie opędzisz ;)

Gość chłopakzwawy
mini_raptor@wp.pl

Gość gość
Za kase to sex ja zapewme nieinteresuje bo to nie o to jej tutaj chodzi:-) poprostu lubi sie bzykac nie koniecznie za kase

Gość gość
Jezeli bedziesz chciala to odezwij sie na meila: meilVirtual@interia.pl Widze, ze juz sie gmara zleciala ;) bo chcac temat dluzszy rozwinac, raczej tu sie nie uda... do uslyszenia ;)

Gość gość
Jak ktoś ma w adresie mini, to radziłbym się nie umawiać, bo się rozczarujesz :P

Gość gość
Tez mialem meila podac by pogadac ale jest wiecej chetnych to poczytam tutaj co inni maja do powiedzenia

Gość gość
kasa mnie nie interesuje, tylko przyjemność za przyjemność :) tak samo ogłoszenie przez net. Nie chodzi o bzykanie kogokolwiek, tylko napięcie, podniecenie, polowanie na apetyczny kąsek :p A nie taka transakcja, wymiana fotek, jesteś ok, chodźmy do łóżka :o gdzie tu miejsce na adrenalinę, napięcie?

Gość gość
Fotkami to mozemy sie wymienic jesli masz ochote niemam ich wsumie ale moge zrobic:-P

Gość gość
Najtrudniejszy piwrwszy krok.. chodz nie koniecznie ;) prowadzisz aktywny tryb zycia ? Chodzi mi o to, czy np biegasz, rower,basen itp ? Drugie pytanie czy lubisz czas spedzac w jakis klubach, pub, miasto ? ;)

Gość gość
Czyli trzeba się z tobą najpierw bujać, spełnić twoje wymagania i oczekiwania, a może potem łaskawie popuścisz szpary? Phi... szkoda czasu i ryzyka załapania jakiegoś syfa.

Gość gość
Mieszka w Warszawie wiec na 100% lubi miasto, inaczej by sie na wies przeprowadzila.

Gość gość
staram się żyć aktywnie, ale myślałam o jakiś zajęciach gdzie mogę poznać facetów. Może siłownia? Otworzyli koło mnie nową i jak czasem widzę tych ćwiczących przystojniaków to aż mi się kolana uginają :p wymagania i oczekiwania? phi, chce żeby facet był atrakcyjny, inteligentny i lubił zaszaleć w łóżku. Nie potrzebuje kolacji i prezentów. Chcę tylko żeby mnie kręcił i intrygował, to tak dużo :o za podejście typu "popuść szparę" od razu bym skreślała. Obrzydza mnie takie podejście facetów. Ja daję i biorę, tego samego oczekuje od faceta :o

Gość gość
Czyli taka kobieta jakiej szukam tylko nie z moich okolic

Gość gość
szukasz takiej to w między czasie bzyka się z innymi, lubisz czuć smak nasienia innego gościa w cipce dziewczyny?

Gość gość
Dlatego widzisz, niektorzy niestety maja nie do konca poukladane w glowie, stad podalem meil, ten z interii jezeli bd zainteresowana. Idac dalej, silownia to b. dobry pomysl, z wlasnego doswiadczenia, tego co sie mowi, facetow na silowni dziewczyny kreca. Mnie np podobaja sie kobiety wlasnie takie, ktore biegaja, jada na rowerze. Co wiecej, kreci mnie ten ich ubior sportowy ;) widac to ulozone cialo ;) a z para z tym idzie to, ze zapewne i w lozku sa niezle ;) to moje osobiste przemyslenia...

Gość gość
Hm wiec moze i ja podam meila jak masz ochote napisz ddamian2000@wp.pl

Gość gość
Autorko jesteś tu jeszcze? ;)