Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

22 grudnia odzyskam te skradzione przez cygankę 100 zł

Polecane posty

Co tydzień będę odkładała 10 zł, to nie naruszy mojego budżetu, nie odczuję tego za bardzo, wiec po 10 tygodniach, bede miała z powrotem to 100 zł. Oprócz tego zrezygnuję z chodzenia na siłownię oraz z kupowania drogich rogalów i soków z automatu :)

100 zł to dużo ;/ będę musiała jakoś ponieść karę za moją naiwność i głupotę, dlatego postanowiłam, że odmówię sobie kilku rzeczy.

Gość gość
Cyganie nie kradną. tolerancji Kobieto . dla mniejszości w UE. Cyganie mają swoje regionalne etniczne zwyczaje , których poznanie kosztuje nawet 100 zł.

Gość gość
Ja jakbym stracil 100 funtow to bym chodzil w****iony pare dni. A 100zl to dla mnue dwue godziny roboty xd

Kradną a potem jeszcze rzucają jakieś zaklęcia. Ta ***** ****** mnie jeszcze obraziła ***** jedna :D

Gość WKURZONA1
Cyganie od lat są złodziejami i to sie nigdy nie zmieni.Próbowali mi wcisnąć tombak zamiast złota.Jak najdalej od tego dziadostwa. Cyganichy handlują na rynku różnymi starymi łachami, próbują wciskać to badziewie ludziom , zaczepiają zeby powróżyć! Dziwi mnie że dajecie się nabierać tym brudasom i złodziejom!

Gdyby mnie jeszcze nie obraziła to ok, ale na początku była miła, jak ukrdła to jeszcze coś tam p*********a w moim kierunku, to mnie najbardziej w*******o!!!

Gość nie przeżywaj kobieto
Proponuje wystawić dupę do kamerki, odzyskasz te 100 zł w kilka minut:classic_cool:

Gość gość
Wow... 100zl... Ja bym sie powiesił

Gość gość
Mnie cyganka okradła suka jebana i też coś zaczęła pierdolić po ich w moim kierunku. Jestem za wydaleniem ich z Polski!

Gość gość
Rasisci ! To są Romowie .Taką mają kulturę ! Trzeba pomagać im te kulturę pielęgnować .Oni nie mogą chodzić do pracy ! My ludzie lewicy będziemy ich ochraniac przed faszystami !