Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kliczka644

Jak zwalczyć wypryski na twarzy?

Polecane posty

Gość kliczka644

Co chwilę coś mi wyskakuje i pomimo toników i masy innych kosmetyków wcale łatwo nie schodzą. Zawsze się męczę by się jakiegoś paskudztwa pozbyć. Nie ma jakiegoś fajnego , szybkiego w działaniu kremu?

Gość gość
Kremu nie ma, ale możesz isc do kosmetologa na zabiegi z kwasami :)

Gość osc
możesz zwiedzać milion lekarzy i przyjmować milion leków. Będzie problem wyleczyć twarz gdyż nikt tak naprawdę nie wie co ci dolega i będziesz przyjmować produkty nie odpowiednie dla ciebie

Gość kemip
albo sudocrem i myślę że ona będzie w stanie ci pomóc. Wysuszy ładnie skórę i pomoże zwalczyć ewentualne bakterie.

Gość lilka281
Zwróć też uwagę na swoją dietę, a sudocrem rzeczywiście działa fajnie ściągająco.

Gość gatkaagatka
Powalcz z trądzikiem od środka.Spróbuj tabletek IQFACE.Mi te tabletki pomogły ale ciężko powiedzieć aby mój trądzik należał do lekkich.Warto spróbować bo działa.

Gość gość
czy ja dobrze zgaduję, że to iq giewno to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, Błonnik Beta... i z 50 podobnych? bo mechanizm wygląda na identyczny: - strona bez żadnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmysłach na takim czymś wyda choć grosz?) - zero regulaminu - firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON - podobno "Cudo z hameryki", tyle, że na żadnej amerykańskiej czy w ogóle międzynarodowej stronie nie ma ŻADNYCH opinii - rekomendacje nieistniejących lekarzy: nie istnieje żaden Karmed i dr Bachmeler); Świat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez żadnych danych, bez regulaminu, BEZ TREŚCI! pozostałe nawet w ogóle nie istnieją - foty "klientów" to pokopiowane zdjęcia z netu itd. itp. Jednym słowem OSZUSTWO!!!!!

Gość pa liu
Chyba się trochę pomyliłeś.Kupiłam te tabletki i nie widnieje tam taka osoba o której piszesz.Firma też zupełnie inna.Ale no cóż najlepiej nie sprawdzić i wygadywać bzdury.Po paru tygodniach stosowania IQFACE zmiany są bardzo duże.Moja buzia wygląda zupełnie inaczej bez pryszczy cera zdrowsza bez przebarwień.Więc moim zdaniem warto było kupić.

Gość gość
Iq face to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, dokładnie takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, Błonnik Beta... i z 50 podobnych. Mechanizm jest identyczny: - strona bez żadnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmysłach na takim czymś wyda choć grosz?) - zero regulaminu - firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON - podobno "Cudo z hameryki", tyle, że na żadnej amerykańskiej czy w ogóle międzynarodowej stronie nie ma ŻADNYCH opinii - rekomeendacje nieistniejących lekarzy: nie istnieje żaden Karmed i dr Bachmeler); Świat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez żadnych danych, bez regulaminu, BEZ TREŚCI! pozostałe nawet w ogóle nie istnieją - foty "klientów" to pokopiowane zdjęcia z netu itd. itp. Jednym słowem: OSZUSTWO!!!!!

Gość upilka
Sudocrem zdecydowanie! tyle co kremów, maści się nastosowałam to szok a najlepiej pomagał i tak Sudocrem. Nawet te na receptę tak nie dały rady. Sudocrem szybko wysusza, łagodzi zaczerwienienie.

Gość a tola
Nie zawsze toniki i inne kosmetyki daja sobie radę z trądzikiem dlatego dobrze jest zadziałać od środka takim tabletkami jak IQFACE.Działają i co ważne są z naturalnych składników co jest ważne dla młodego organizmu.

Gość gość
iq oszustwo!!! W "waszym" wątku już wyszło, żeście naciągacze, to teraz inne zaśmiecacie? Proszę: ww.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884783/3

Gość gość
Ja zdecydowałam się na IQFACE i był to najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać.Działanie tych tabletek jest na prawdę szybkie.No bo po jakich innych w trzy miesiące nie było by śladu po trądziku.