Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MikAnia

homeopatia co na ból zatok bez kataru, wypluwanie flegmy

Polecane posty

Gość MikAnia

Witam, zwracam się z prośbą o pomoc w doborze leków homeopatycznych. Sięgam po ten sposób leczenia bo nic innego nie skutkuje. Tk zatok bez większych zmian, a mimo to bardzo silny ból głowy w okolicy czoła, zatok szczękowych i przeszywające bóle oczodołów, bez kataru z nosa ale non stop od kilku m-cy odpluwam buzią śluz - najczęściej bardzo gęsty, przezroczysto-mleczny, czasami podbarwiony na żółto (gdy czuję się'' bardziej chora''), dodatkowo od kilku m-cy nieżyt trąbki słuchowej. Antybiotyki przyniosły tylko chwilowe poprawy na 2-3tyg i zafundowały mi rzekomobłoniaste zapalenie jelit, inhalacje mało skuteczne, sinupret sinulan biorę non stop od kilku m-cy bez efektów, sterydy donosowe i leki przeciwhistaminowe bez skutku, moja ostatnia nadzieja w homeopatii. Niestety w pobliżu mojej wsi nie ma żadnego dobrego homeopaty. Proszę o pomoc!

Gość gość
nie znam sie na homeopatii mnie leczyla babcia ugotowac ziemniaki, gorace zawinac je w gaze, polozyc sie na wznak i trzymac pyry na ryju uwazac zeby nie zawiac po takim zbiegu bylo skuteczne

Gość gość
homeopatia to okultystyczne praktyki nie dość że grzeszne to jeszcze możesz sobie zaszkodzić, na chłopski rozum jak miałoby pomóc zażywanie leku w tak rozrzedzonej dawce