Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam zacząć nową pracą ale trochę się zastanawiam czy na trochę niepoważnych ludzi natrafiłam, umówiłam się na rozmowę o pracą wszystko ok facet poprosił abym została tego dnia i poobserwowała w biurze jak to wygląda później wziął mnie ponownie na rozmowę co zaobserwowałam co dziewczyny robią moje oczywiście uwagi.Chciał abym do końca tygodnia obserwowała jak tam to wygląda, w między czasie jego partnerka zrobiła nam szkolenie a po pół godzinie karteczki wyciągamy i piszemy test zaznaczam że ten test pisałam ja i inna nowa dziewczyna oraz pracownicy czyli pozostałe dwie dziewczyny. Ja wkurzyłam się w połowie go przerwałam i stwierdziłam na koniec że to przedszkole a nie poważne traktowanie ludzi tym bardziej że nikt nie uprzedził mnie o czymś takim. Co wy o tym myślicie?

Gość gość
sprawdzali czy się nadajesz i tyle a ty zachowałaś się jak 5latka

Gość gość
to ja byłam potraktowana jak 5 latka bo wiedzieli że nic nie miałam wcześniej z tą dziedzina do czynienia

Gość gość
nie raz sie spotkalam z sytuacja, ze po krotkim szkoleniu nastepowal test/egzamin. I nikt nigdy z tego nie robil zadnego halo. Nie nadajesz sie na pracownika biurowego, co pokazalas przerywajac test. Rozkapryszona pannica, ktorej sie zdaje ze beda przed nia czerwony dywan rozwijac. A tu zetkniecie z przykra rzeczywistoscia. Test zrobili, no jakim prawem... Trzeba bylo jeszcze nozka tupnac. Zalosna jestes.

Gość gość
W Anglii to standard, ze oprocz rozmowy jest jakiegos rodzaju test. W koncu chca kompetentnego pracownika. Ty nie jestes taka osoba jak sie okazalo.