Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak każe mi rzucić tabletki

Polecane posty

Gość gość

Witam, Tabletki antykoncepcyjne biorę od ponad roku (wcześniej w wieku 18 lat, brałam przez parę miesięcy). Zażywanie ich jest spowodowane nie tylko chęcią zapobiegania ciąży, ale również faktem, że mój lewy jajnik był bardzo powiększony (około 5x6 cm), bo 6 miesiącach kuracji jego wielkość wynosiła 3,2x2,8 cm. Pani Doktor powiedziała, że muszę brać tabletki ciągle, gdyż gdy brałam tabletki w wieku 18 lat ( z powodu tej samej przypadłości) po zakonczeniu kuracji jajnik wrócił do początkowych rozmiarów. Miałam niesamowicie bolesne miesiączki, problemy żołądkowe, jeden cykl trwał od 25 do ponad 40 dni... A teraz mój chłopak każe mi rzucić tabletki, nie dochodzi do niego fakt, że bardzo cierpię gdy nie biorę tabletek, że jestem nie do życia przez 3-4 dni, a w czasie owulacji chodzę zgięta w pół. Proszę, napiszcie coś, co pokaże mu, że zdrowie jest ważniejsze od tego, że niby "przytyłam" od tych tabletek...

Gość gość
popieram, po co ci taki pajac. Normalny bardziej by dbał o to żebyś się dobrze czuła, żeby nic nie bolało a nie rzuć bo ja tak chcę

Gość gość
dieta aleluja wyleczy powiekszony jajnik i wszystkie choroby cywilizacyjne razem z rakiem

Gość gość
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Nie chce słuchać mnie, jest mądrzejszy od lekarzy, nie dba o mnie... Chce pewnie dziewczynę jak z gazety, ale niestety mu wiele brakuje do ideału, mi również, ale ja nie rządzę się nim w żaden sposób.