Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beksa93

chce mi się wyć

Polecane posty

Gość beksa93

Moja miłość ma inną. Ja nie mogę o nim zapomnieć, nie potrafię sie związać z nikim innym a on ma juz kogoś nowego. Przykro mi.

Gość beksa93
Co ja mam ze sobą zrobić

zamiast wyc sprobuj zrobic cos fajnego dla siebie . Wyjdz do kina, poczytaj, idz na dlugi spacer, pocwicz, zrob dla rodzicow dobra kolacje, zapros przyjaciolke na ciasto przez siebie upieczone .Do tego lampka wina , pogaduchy do poduchy .Za kim to plakac? Za facetem , ktory ulokowal swoje uczucia gdzie indziej .A niech mu bedzie z tamta dobrze.Ty masz swiat przed soba, duzo mozliwosci .Milosc nie jest jedna .Mozna kochac wiele razy i za kazdym razem inaczej .Glowa do gory , przepedz smutki, na buzie usmiech ( nawet na sile ) i swiat pchnij do przodu .

Gość Stary Kawaler Bronek
He hehehe hehehe

Gość gość
Przytulaczy jest pelno ;)

Gość gość
nie warto swoich uczuc inwestowac w faceta zaden nie zasluguje na nic wiecej niz ...szybki nr i spadaj

Gość gość
wyj a potem umiesc go w krainie milych badz niemilych wspomnien, jak tam sobie wolisz i zyj tak jak chcesz

Gość beksa93
Problem w tym,ze jestem bardzo oddaną i sentymentalną osobą. Nigdy nie bylam kochliwa , nie " latałam" za facetami. To moja miłość jest i chyba nie będę potrafiła juz sie z nikim innym związać .

Gość beksa93
Bardzo bym chciała żeby mnie to juz nie męczyło. Ja mu źle nie życzę, pragne tylko żeby mi juz to uczucie do niego minęło. On mieszka w tej samej miejscowości - ciągle go widzę...to nie pomaga :'(

Gość gość
Potrwa troche i zapomnisz. :)

Gość gość
Trochę to znaczy ile ? Bo trwa juz prawie 3 lata od rozłąki i czas tak samo intensywnie

mowisz zle :-P Nie obdarzaj miloscia kogos , kto tego nie chce i ma to w dooopie . Bo to jest naiwnosc i glupota .Niepotrzenie niszczysz sobie samopoczucie , odbierasz sily i robisz wokol przygnebiajaca atmosfere . Osoba , ktora na sile chce obdarowac miloscia jest dla obdarowanego irytujaca . Nie chce przyjac twojej milosci, to sprobuj wyzbyc sie tego uczucia , bo ani tobie, ani jemu jest ono niepotrzebe .Zbedny balast dla was dwojga .

Gość gość
Trzy lata to juz powinno powoli .... :) po prostu nie ma jakiegos odpowiedniego -tu jest problem!

Gość gość
Ja to wiem. Ja tez nie chce tego uczucia. Nie potrafię sobie z tym poradzić. Gdyby to ode mnie zależało to wcale bym sie w nim nie zakochała...

Gość beksa93
No nie ma żadnego innego z tym że ja nie potrafie na żadnego innego spojrzeć ! Z nikim sie umówić bo kocham tylko jego. Nie potrafie na silę chociaz bardzo chcę

potrafisz- tylko chciej to zrobic .Nikt nie pouklada ci w glowie i nikt w twoich uczuciach nie zrobi porzadku .To ty musisz odwalic ta robote . Zauwaz , ze wokol toczy sie zycie, ze zycie przecika ci miedzy palcami .Ty jestes pania swego serca, a przede wszystkim rozumu i ty postaraj sie z nim zrobic porzadek .Nie tkwij w beznadzei .

Gość gość
Kurcze, ja tez.. obiema sie podpisuje. A Eleene ma racje. Madra z niej kobieta.

Gość beksa93
Tyle razy juz próbowałam, tyle razy chcialam. Ale to wszystko jest tak beznadziejne ! Ide do fryzjera ( myślę czy jeśli mnie zobaczy na ulicy zauważy zmianę) super sie wyszykuje i gdzieś wychodzę -( to samo...) ja mam wrażenie ze wszystko robie " pod niego " ja wiem,ze to glupie ale tak jest. A on przecież wcale nie zwraca na mnie uwagi jesli sie gdzieś mijamy

Gość beksa93
Ja mu sie nie narzucam, nie pisze/ nie dzwonie / nie zagaduje. Tylko dusze to wszystko w sobie

jesli przeczytasz swoja wypowiedz kilka razy -dojdziesz do wniosku , ze twoj stan jest konsekwencja samobiczowania sie.Moze jestes z natury osoba, ktora musi sobie dokladac do pieca, by cierpiec. W takim razie nie masz instynktu samozachowawczego osoby , ktora ucieka od sytuacji , gdzie parzy sobie lapy .Ty parzysz na wlasne zyczenie . 3 lata w plecy i dalej jestes na drodze kopania sie we wlasny tylek . Przeczytaj sama siebie kilka razy .

Gość beksa93
Tak, masz racje ...tylko jak nie myslec ? To są myśli natrętne

czy myslisz , ze wszystkim wszystko sie udaje ? Mi tez po drodze cos sie nie udaje .Mysli , emocje czesto natretne wracaja , jak bumerang .Poczucie porazki nie jest mi obce . Ale w takich sytauacjach -mysle , ze to niczemu nie sluzy , ze bedzie wplywac to na moje samopoczucie , ze nie pojde do przodu , a bede tkwic w marazmie. Nie jest to niespelniona milosc, ale inne emocje, ktore nie szczedza nikomu w zyciu . Dlatego probuje kazda naplywajaca mysl, kazde obnizenie nastroju zajac czyms pozytywnym . Kazda wolny chwile zapelniam praca, czyms co sprawa mi przyjemnosc, wychodze na spacery , cwicze do zmeczenia , biore prysznic i klade sie spac .Nastepny dzien zawsze jest madrzejszy od wczoraj, przychodzi nowe zycie , nowe sytuacje i biore je, nie patrzac na wczoraj . Szkoda czasu na cos -co nie buduje , a rujnuje samopoczucie .

Gość gość
Tez tak mam. I nie jestem malolata od lat. To nie tak ze przywoluje go do swoich mysli. Po prostu tam jest, zawsze. Zawsze. A jestem mezatka. Z mnostwem spraw na glowie, praca, dzieci, dom, maz. Fitness, kolezanki, doksztalcanie, podroze. I on jest...tez zajety, poukladany. Nic sie nie zmienia, ani nie zmieni. Utknelam...

Gość gość
Elen masz racje . Dzirwczyno szkoda twojego zycia , tracisz bezcenny czas jakim jest zycie. Problemem wielu ludzi jest babranie sie w czyms co juz bylo i nigdy nie wroci. Tracisz przez to co jest tu i teraz. Nie radzisz sobie ic na psychoterapie , nie zyj facetem ,ktory cie nie kocha , bo sie sama pograzasz. Wiem o czym mowie ,rozstalam sie po 9 latach .

do ostatniej Pani -jak nie przeszkadza to funkcjonowac, cieszyc sie zyciem, to niech gdzies w kacie kolata sie to uczucie . Gorzej jesli rzutuje na codziennosc :-(

Gość gość
Pisze w temacie:" chce mi sie wyc".......zatem nie jest latwo

Gość gość
W zyciu tak nieraz jest , ze cos sie konczy ,zeby zaczac sie cos mogla. Zycie to ciagla zmiana i trzeba nauczyc sie jej nue bac bo strach to tylko zludzenie. Wiem o czym mowie.