Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIŁOŚĆ CZY ROZSĄDEK

OJCIEC MOJEGO DZIECKA JEST LENIEM POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość MIŁOŚĆ CZY ROZSĄDEK

Witam! proszę napiszcie co zrobić?! walczyć o tatusia, czy szukać innego. Opisuję temat. Facet ma 31 lat, mieszka z mamusią w domku na wiosce. Ma teraz pracę, ale często nie pracuje. Ma pracę blisko domku. Codziennie gra na konsoli, czasem trawka, czasem piwko. Mamy razem córeczkę i nigdy nie mieszkaliśmy razem. Z powodów wyżej wymienionych. Zero ambicji do zarabiania kasy, zero myślenia o przyszłości. Ma wygodne przyzwyczajone i bezpieczne życie. Zarabia 1200 zł. On na tej wiosce, a ja w dużym mieście. Nigdy nie dojechał do nas, ponieważ jak mi powiedział boi sie!!! Za granicę wyjechać też boi się!!! Zawsze marzył, żeby być tylko z nami, ale znów boi się. WALCZYĆ, CZY DAĆ SOBIE SPOKÓJ...?

Gość gość
prZeciez to TY sama wybrałaś sobie kogos takiego, więc czego teraz jęczysz?

Gość gość
on się boi u matki jest bezpieczny a ty mu przegryziesz tętnice szyjną no niestety ale musisz przeciąć sama tą pępowinę i odseparować go od mamusi

Gość gość
Dodam jeszcze, że ja jestem po 30 ce, pracuję i mieszkam w dużym mieście z dzieckiem. A on mówi, że pragnie być z nami, a jednocześnie boi się , bo na tej wiosce nie musi się o nic starać. A w dużym mieście musiałby się starać!

Gość gość
ale jak go odseparować od mamusi? Powinien jako facet poszukać pracy, zarabiać i dojechać do nas. ALE NIE BO TAM MU WYGODNIEJ Jak mam to zrobić? on powinien sam to zrobić! TYM BARDZIEJ, ŻE MÓWI, ŻE JESTEM MIŁOŚCIĄ JEGO ŻYCIA...

Gość gość
autorko ty jesteś w tym związku facetem jedziesz do niego pakujesz i zabierasz proste

Gość blondinecka
W d***e oczy miałaś? Sama znalazłaś sobie takiego chłoptasia, dziecko takiego tatusia i teraz jeczysz?Weź się opanuj, bo nie uwierzę, że masz 30 lat.

Gość gość
myslałas że jak urodzisz dzieciaka to on stanie sie prezesem jakiejś firmy , wybuduje dom , rzuci gry na kompie i będzie ci dawał rulony forsy ? na co liczyłas idiotko ? jest demokracja i każdy żyje jak chce, sama go wybrałaś i czego oczekujesz ? stuknięta debilko

Gość gość
weź dziada do siebie i już

Gość gość
kulasy rozkraczałaś bo miałaś chęć na dzieciaka a teraz lament bo chłop zarabia 1200, bo z mamusią jest hahahahahahahahahaaha hahahahahahahahahahaa

Gość gość
czyli jednak dać mam sobie spokój bo on się nigdy nie zmieni szkoda... żal mi, że woli być na wiosce bezpiecznie z mama, a nie w dużym mieście z nami... to po co mówi, że pragnie być z nami?

Gość gość
to logiczne, że powinien poszukać pracy w dużym mieście i być tutaj z nami a on się boi, że sobie nie poradzi!

Gość gość
ty sobie dziecko machlas, a ty taka durna jestes.pewnie jeszcze coreczka, wiec madra tez nie bedzie.

Gość gość
to on pragnie z nami tak być, a ja się zastanawiam

Gość gość
CAŁY CZAS O TYM MARZYŁ, ŻEBY BYĆ Z NAMI

Gość gość
CZY ON SIĘ ZMIENI? ZACZNIE MYŚLEĆ O RODZINIE?

Gość gość
gość dziś czyli jednak dać mam sobie spokój bo on się nigdy nie zmieni szkoda... żal mi, że woli być na wiosce bezpiecznie z mama, a nie w dużym mieście z nami... to po co mówi, że pragnie być z nami? xxx żebyś mu nogi rozkładała za każdym razem jak się spotkacie - proste - mówi ci to, co chcesz usłyszeć - przecież matki nie bzyknie, nie?

Gość gość
Ale on caly czas mowi ze kocha

Gość gość
Niech wybiera ty i córka albo leniwe i bezpieczne życie u mamusi.... i nie daj mu za długo myśleć, im szybciej się zdeklaruje tym szybciej ułożysz sobie życie , z nim albo bez niego

Gość gość
gość dziś Ale on caly czas mowi ze kocha xxx 1/10 słabe to prowo - nie ciągnij na siłę

Gość gość
hahahaahahahahahahahahaahhahhhahahaaaaaaaaa prezerwatyw nie było???

Gość gość
Nie, nie zmieni sie. Jest z toba bo mu tak wygodnie i tyle. Idz do psychologa bo tkwisz w toksycznych relavjach.

Gość gość
przyjezdza do Ciebie na weekendy?

Gość gość
kuźwa, przecież to prowo! Wyłożył/wyłożyła się mniej więcej w 1/3 topiku, a wy dalej odpisujecie tępe dzidy :o

Gość gość
to prowo, nie ma takich głupich bab po trzydziestce!

Gość gość
nie przyjeżdża do nas ponieważ nie ma kasy serio! wiem, że to tragiczne. ale żeby on był w naszym mieście, to musi mięć kasę na start. a jej nie ma.

Gość gość
przerasta go przyjechanie, znalezienie pracy itd. boi się, że nie da rady.

Gość gość
a jak mu dawałaś pupci to nie wiedziałaś, ze mieszka z mamusią w domku?

Gość gość
autorko poszukaj dobrego psychiatry!!!!!dla siebie ..boże skąd się biorą takie niemyślące baby !!myślenie gorsze niż u 15latki!!

Gość gość
ważna jest przyszłośc, a nie to co było kiedyś... pytanie jest moje konkretne, a nie gdybanie