Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpisałam swoje imię i nazwisko w google i znalazłam swoje dane...masakra !!!

Polecane posty

Gość gość

Jako nastolatka z 10 lat temu zakladalam konta gdzie sie dalo, bylam głupia jak na 14 lat, dostalam komputer, internet i szalalam, podawalam swoje dane gdzie popadnie a teraz? masa kont z moimi danymi min w katalogu ICQ data urodzenia, znak zodiaku, zdjecie, miejsce urodzenia, k***a brakuje jeszcze peselu :( na jakims portalu randkowym sa moje fotki nie wiem skad sie tam wziely, musialam jakos wgrac, wyrazic na cos zgode i same sie przeniesly nie wiem :( Czytałam, ze mozna napisac do firmy Google, zeby usunęli z wyników wyszukiwnia linki do stron ze mną, ostatnio Unia Europejska wprowadzila takie prawo, ze kazdy ma prawo byc zapomnianym w sieci i zniknąc, musze zeskanowac dowod i wysylam jutro żadanie by mnie usunęli. Nie zdawalam sobie sprawy z tego, ze obcy ludzie moga wszystko o mnie wiedziec

Gość gość
musisz być fajną, otwartą osobą;)

Gość gość
czemu tak uwazasz ?:D

Gość gość
Ja mam tak popularne imię i nazwisko,że nie muszę się obawiać takich rzeczy.Prawie zawsze jak się gdzieś "wybieram"/zapisuję/rejestruję to pada pytanie, czy pierwszy raz? a ja ,że tak:) i wtedy słyszę ,że już mają taką jak ja w swoim spisie :P

Gość gość
ja sie nazywam anna strzelec i tez jest mnie wszedzie pelno ;D

Gość gość
ja też mam na szczęście popularne imie i nazwisko :) cos w stylu anna kowalska ;)

Gość gość
Kiedys byla taka apka Badoo na fejsie, ktora prosila o odpowiedzi na pytania dot. znajomych. Gdy sie ja akceptowala, bez Twojej wiedzy zakladala Ci konto na portalu randkowym Badoo, wykorzystujac Twoje zdjecie profilowe, imie i miasto :/ przypadkiem odkrylam, ze mam taki profil, przyszla mada wiadomosci od jakichs kolesi, niektorzy byli wrecz agresywni, bo niby olewalam ich maile, a ja przeciez chyba po dwoch miesiacach zorientowalam sie, ze cos takiego jest! Masakra! A jeszcze strasznie ciezko bylo pozbyc sie tego cholerstwa.