Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak mnie wyzywa

Polecane posty

Gość gość

jestem w szoku nie wiem co się stało. To moj pierwszy chłopak, którego przytuliłam i pocałowałam. Myślałam, że tak jak ja, on też coś do mnie czuje. Od pewnego czasu zaczęło się jednak psuć i to bardzo. Myślałam nad tym wszystkim, chciałam coś zdecydować bo stawał się dla mnie coraz gorszy. Postanowiłam, że muszę to zakończyć dla własnego dobra ale musiałam z tym poczekać. Czekało nas ostatnie spotkanie (ja już o tym wiedziałam), byliśmy zaproszeni na pewną imprezę jeśli można to tak nazwać. On w ostatniej chwili powiedział, że nigdzie ze mną nie pójdzie. Wywiązała się awantura i on... okropnie zaczął mnie obrażać. Nie chce tutaj tego cytować ale to było straszne. Teraz wiem na pewno, że to koniec ale boli bardzo. Nie umiem się pozbierać :(

Gość gość
To go zostaw i po sprawie. W tych czasach tak jest, że dwoje ludzi chce sie związać z tym że jedna ze stron postępuje nie uczciwie. Podejrzewam że jesteś uczuciową, skromną, ciepłą osobą (takich kobiet jest baaardzo mało, albo wygineły jak dinozaury)W ogóle trudno jest znaleźć kogoś normalnego do znajomosci do związku. Ja np. mam 35 lat i możesz nie wierzyć lub nie ale jestem za bardzo uczciwy i zawsze dostaje od kobiet kopa w d.....e uczciwość w tych czasach to chyba wada, nie zaleta. A w swoim życiu poznaje kobiety - podłe suki, bez uczuć itd. Pech albo......hmm. No cóż trzeba żyć dalej. Pracuje, alkohol sporadycznie. Zamiast iść na impreze - chodź za bardzo nie mam z kim- wole wziąść rower i pojeździć gdziekolwiek, szczególnie w zupełnych ciemnościach - i to ciekawe dlaczego w zupełnych ciemnosciach....... prawie 2 lata temu uzbierałem i zakupiłem zaawansowane oświetlenie do roweru, siedziałem wiele miesięcy przed kompem na forum, żeby to światło jeszcze usprawnić, wymiana sterownika który odpowiada za siłe swiatła diod, odprowadzanie ciepła itd. Światło jest lepsze od ksenonów samochodowych ale udało się. Także to jest moje hobby, jeździć rowerem z muzyką na uszach, odciać się od problemów , to odpręża. No troche się rozpisałem. Nie załamuj się, poznasz wartościowego chłopaka/faceta który Cie doceni, za Twoją uczcuciowość. Ja szanowałem każda kobiete którą poznawałem i wychodziłem bardzo źle na tym, trudno, samo życie. Uczciwość, szacunek to jest dla mnie najwazniejsze. Trzymaj się ciepło. Pozdrawiam

Gość gość
to bardzo Ci współczuję, doskonale teraz wiem, jak się czułeś. A co do mnie to w pewnym stopniu masz chyba rację- na pewno jestem bardzo wrażliwa. Szkoda, że jesteś dużo starszy i że nie spotkaliśmy się nigdy :)

Gość gość95
Ja jestem kolezanko w miarę fajny mam 19 lat. Lubelskie

Gość gość
wiesz jakoś nie mam ochoty na nowe znajomości z kimkolwiek jak na razie.

Gość gość
dziewczyna poleciała na chama widać, że takich lubi

Gość gość
ja się po prostu zakochałam. Nie mialam pojęcia że może tak zrobić, tak się zachować. Czemu ja mam być winna? Chciałam dobrze, starałam się, czułam, że muszę jednak odejść ale nie chciałam w taki sposób. Nie zasłużyłam sobie na takie potraktowanie.

Gość gość
lecisz na dupków bo gdybyś chciała porządnego faceta to takiego byś wybrała

Gość gość
skąd mam wiedzieć na początku znajomości który jest dobry a który zły? Nie jestem przecież jasnowidzem...

Gość gość
:)faceci polscy traktuja kobiety jak c**y i szmaty dlaczego sie zgadzacie 888 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
ale problem jest poważniejszy,skąd u nich takie zachowanie,albo z domu albo ze środowiska w którym przebywają,czyli obserwując kolegów

Gość gość
mogli jeszcze obserwowac cale zycie tatusia ktory matki nie szanowal

Gość gość
to tez prawda,ale raczej każdy normalny człowiek wyciąga wnioski i on juz tak w zyciu tak nie robi jedno jest pewne,na co dziewczyny pozwolą,tak będą miały,z wiekiem raczej taki delikwent będzie jeszcze bardziej agresywny

Gość gość
ciekawe, że wartościowi faceci narzekają na brak powodzenia a wy narzekacie na buców. Wyciągnijcie sobie wnioski same!

Gość magicschine872
Prawda, wartosciowi faceci nie mają powodzenia. Coraz więcej kobiet leci na cwaniaczków i kandydatów do pierdla, ćpunów, taki jest świat. Do autorki wątku. Podobnie jak Ty każda skrzywdzona kobieta krzywdzi facetów ale facetów uczciwych i porządnych i koło sie zamyka. Mam nadzieje, że jak poznasz na swojej drodze porządnego chłopaka nie bedziesz sie mścić.