Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZE SPOJRZEC meskim okiem na sprawe ...

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie juz pare lat z facetem ,spotykamy rozstajemy sie klocimy i znow spotykamy sypiamy ,nie chce z nim nic wiecej , niby jest mily ,pomocny ,ale na ojca mojego dziecka nie nadaje sie raczej,.. poza tym z zona z ktora sie rozstal ,ma juz 2 dzieci(7 i 5 lat).. On ma 33 lata Ja 30 ..on niby chce cos wiecej i tyle razy mi wspominal o dziecku...ze powinnam miec juz rodzine ,dziecko ,bo moj zegar juz tyka.. nie wiem dlaczego mi to mowi...na zlosc mi ?...Raz poklocilismy sie,prawie rok czasu sie nie odzywalismy ,probowal dzownic ,ale dzwonil tylko troche pijany krzyczac w sluchawke "ze chce ze mna spac" jak slyszalam go w sluchawce rozlaczalam sie za kazdym razem jak wyczulam ,ze cos pil,jezyk mu sie platal...a on rzadko bardzo pije ,wiec bylo to raz na jakis czas,az do momentu jak zazdwonil calkie trzezwy zaproponowam spotkanie,ok spotkalisy sie ,uprawilismy sex,a on po sexie jak lezelismy w lozku ,mowi mi ze "kocham Cie" wpadalm w smiech ,jasne ...a prawie rok czasu nie odzywal sie nie zyptal co slychac ,chocby to tak dlugo milczal...dopiero zaczal wydzwniac jak cos wypil... bez rezultatu... O co mu chodzi tak naprawde ? nie wiem juz co o tym myslec..

Gość gość
To po co zabiega,niby udaje ze chce sie starac ? mowi mi ze chce cos wiecej,ze kocha ? i to trwa juz pare lat.. wiec po co to ?

Gość gość
Zgadzam się z powyższą opinią. Znam kilka takich "relacji"...spotykanie się od seksu do seksu....ogólnie nie jest to nic przyszłościowego że tak powiem...facet czasem sobie o Tobie przypomina, zapewne w momentach gdy nabiera ochoty na seks, a nikogo innego nie ma w pobliżu....raczej nie żywi do Ciebie żadnych uczuć anie ni zależy mu na związku z Tobą....lepiej olej go i otwórz się na nowe znajomości

Gość gość
tak spotykalam sie z nim tylko na sex bo samotna i wiadomo potrzebuje kazda kobieta od czasu do czasu sexu ,ale nic wiecej z nim.

Gość gość
Nie rozumiem facetow ,to po co facet zabiega za kobieta ,mowi jej ze cos czuje kocha ,jak mu na niej nie zalezy ??

Gość gość
Dodam jeszcze ze czesto go olewalam nie odbieralalm telefonow ,odmawialam spotkan,wiem ze byl zly ,pozniej zlosliwy ale mam prawo.

Gość gość
Facetow nie zrozumiesz

Gość gość
dajcie spokoj z facetami ... niezrozumiecie ich ,lepiej przejsc na kobiety

Gość gość
chodzi mu tylko o sex