Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pies i Kot pomocy

Polecane posty

Gość gość

Otoz moj problem jest taki ze wczoraj do domu przyprowadzilam 2 miesiecznego szczeniaka, ale mam w domu kotke ktora ma ponad rok , i taki problem jest ze kotka jak go tylko widzi to syczy na niego, parska , i puszy sie , co mam zrobic aby sie zaprzyjaznili ? Sa pozamykane i odizolowane . Mam wypuscic i hiech sobie radza? Pewien Pan mi powiedzial ze kitka ze dwa razy go drapnie obwachaja sie i sie ogarna .. ale ja sie boje , co mam zrobic?

Moje zwierzaki już 3 ms próbują się ze sobą zaprzyjaźnić i nic ;] za to pies polubił kota siostry i teraz mają sztamę przeciwko mojemu kotu ;]

Gość gość
Ale to mam normalnie ich nie odizolowywac?? I pozwolic aby chodzily sobie dobrowolnie? Ja nie faworyzuje psa , ja dbam o jedno jak i o drogie tak samo , nawet jedno i drogie na raz smyralam aby widzialy ze oboje sa wazni

Gość gość
a w pralce pewnie masz pelno siersci?

Ja pozwalam kotu chodzić po 'psiej' części domu tylko jak ktoś jest w domu, bo inaczej zdemolowały by pół chałupy. Mój pies jest strasznym zazdrośnikiem i nigdy do żadnego innego zwierzaka się nie przyzwyczaił (w najlepszym razie udawał, że nie widzi tego drugiego) ;P

Gość gość
No ja sie boje tylko tego ze kitka sie na niego rzuci ale jak kitka na niego syczy to on wtedy szczeka i cieszy sie ,;p;/