Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to jest wlasnie nasza jennifer8787

Polecane posty

Gość gość
czy mi sie wydaje czy to jest zapowiedz powrotu jenny na kafe?

Gość gość
o fak tylko nie to , ona i jej alter mario.Ja jestem miss podupadłego pgr nie to co wy biedaki.I te naklejki na drzwiach z prl plus sklejka na ścianie.Pamiętacie jak ja na wiochę wsadzili z tą kasą?Albo jak pisała ,że jej ojciec wode zbierał kapiąca do butelek ,żeby kupę tym spłukiwać.Głupsze to było niż lookrecja.

Gość gość
co jak co ale Noxelia jest z pewnością ładniejsza, ogólnie jest ładna ta psycholka i jestem obiektywna bo brzydka nie była tylko nos miała troche brzydki a Jennifer to w ogóle szkarada, na zdjeciach jeszcze jakoś sie prezentowała

Gość gość
a zresztą wy zawsze na odwrót, jak ładna dziewczyna wstawi zdjecie to krzyczycie że pasztet a jak taka Jenny z długim krzywym nosem i pociągłym ryjem to ''klasyczna piękność ''

Gość gość
zastanawiam sie co macie na myśli pod pojeciem ''klasyczna uroda''? :o czyli szpetna?

Gość gość
o jenifer powrocila i topik zalozyla teraz patrzcie i podziwiajcie bo jak będziecie podziwiali i chwalili to ujzycie ja pod stałym pseudo

Gość gość
nikt nie pamieta juz o jennifer?:O

Gość gość
Z tym zdjęciem z kasą to już grubo przesadziła. ;) Ale co do wyglądu to nawet jeśli na ulicy dałbym jej góra 6/10 to i tak podejrzewam, że na kafeterii z taką notą mogłaby zostać Miss Forum.