Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość działo

zdrada

Polecane posty

Gość działo

baba mi się puszczała przez całą ciąże i trochę po, aż to odkryłem i mam dylemat, czy zostać ze względu na dzieci czy pogonić w p**du

Gość gość
pogoń, puszczała się i puszczać się będzie. masz pewność że to wgl Twoje dzieci?

Gość działo
będę robił badania DNA, bo inaczej nie da mi to spokoju, i chciałbym wiedzieć jak to u innych wyglądało, czy ktoś dał drugą szansę i nie żałuje

Gość gość
wejdż na tematyczne topiki,tam poczytaj,np."życie po zdradzie-nutka optymizmu" na uczuciowym.

Gość gość
Z nia rozmawiaj.Próbuj pomyślec co stalo sie u Was niedobrego,ze zdecydowała się na takie obrzydliwe kroki.Zdrady nic nie usprawiedliwia,ale brutalnie mówiąc jest przyczyna-jest skutek.Może zamiast szukać porad w necie idżcie na terapię par/malżeństw?

Gość działo
ale najbardziej boli to że robiła to przez całą ciąże mając w d***e dzieci i mnie

Gość gość
gość 12.49 Dobrze się czujesz? Ma szukać skutków zdrady żony która puszcza się w ciąży? Przecież już nie mówiąc o mężu mogła wsłasne dziecko zarazić jakimś choróbskiem. Ma sie dowiedziec ze nie był zbyt czuły, czy moze za czuły i chciała czegos innego? Jeśli to prawda to ona jest jakaś nienormalna

Gość gość
13'23,przeczytaj dokładniej i potem komentuj. Wątek jest o zdradach,nie chorobach-to skutek jeden z wielu:)

Gość gość
sorki,miało byc 'jeden z wielu':(

Gość gość
sorki,miało byc 'jeden z wielu':(

Gość działo
Czytam, czytam, ale wcale nie jest mi lepiej, mam huśtawki nastrojów, raz bym ją ubił, a innym razem myślę o dzieciach i nie mogę się z tym pogodzić jak można być tak perfidnym. Do tego nic jej nie brakowało w domu wszystko było, dużo uczuć, masa komplementów, kasa, pomagałem jej we wszystkim, sprzątanie, dziecko. Jeść nie mogę, spać nie mogę. Cóż począć, jak sobie z tym poradzić?