Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba początki infekcji

Polecane posty

Gość gość

Zaczyna mnie coś swędzieć w pochwie, obawiam się infekcji a jestem świeżo po wizycie ginekologa i nie za bardzo znów mam do niego jak pójść. Napiszcie co bezpiecznie w ciąży można zastosować, to 24 tydzień. Jest coś takiego?

Gość gość
lactovaginal, tantum rosa, clotrimazol, globulki propolisowe. Ale ja i tak poszłabym do ginekologa. Infekcje intymne w ciąży mogą być bardzo niebezpieczne. Bez ciąży czasem trudno to wyleczyć a co dopiero w takim stanie. Możesz sobie pomóc wyżej wspomnianymi ale do ginekologa idź koniecznie.

Gość gość
Bezpiecznie możesz zastosować invag z żywymi kulturami bakterii kwasu mlekowego, stosujesz dopochwowo, jedną kapsułkę na noc przez 7 dni. To probiotyk dopochwowy a probiotyki z tego co wiem można bezpiecznie stosować. Dopytaj jeszcze farmaceutę i przeczytaj ulotkę.

Gość gość
Tak jak wyżej, zastosuj probiotyk dopochwowy, one szybko działają w miejscu podania. Po wyleczeniu zacznij zażywać provag, zażywałam go przez całą ciążę, dzięki niemu nie maiłam problemów z układem moczowo-płciowym. Nie miałam również zaparć, dobrze reguluje on pracę jelit.