Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Moje 11miesięczne dziecko cztery tygodnie temu złapało katar . Tydzień później miało kaszel. Lekarz przepisal flegamine. Podawałam 6dni nie pomogła. Kaszel nie minął. W piątek ponownie poszłam do lekarza okazalo się ze ma jakieś zmiany na oskrzelach. Dostał antybiotyk ceclor . Bierze go od piątku . Dzisiaj rano pojawiła się gorączka 38i5. Dałam czopek ale teraz znowu ma taka samą. Skąd ta gorączka czy mam udać się do lekarza? Teściowa mowi ze mam nigdzie nie jezdzić. Ddodam ze po antybiotyku kaszel wcale nie minął .

Gość gość
Czy ktos może odpisac?

Gość gość
tak ja bym skonsultowala bachorka z lekarzem temp. nie powinna wzrosnac po 3 dniach antybiotykoterapii

Gość gość
skonsultuj się z lekarzem bo skoro jest gorączka to znak, że coś sie dzieje.

Gość gość
On wcześniej wogóle nie gorączkował tylko właśnie dziś się pojawiła temperatura.

Gość gość
Ceclor na oskrzela? Chyba tylko dlatego ze smaczny. Po 3 dniach dziecko nie powinni mieć już żadnych objawów przy takiej infekcji. Szortuj do lekarza bo antybiotyk zly

Gość gość
Lekarz bedzie dopiero w piątek . Na jego miejsce przyjmuje anastezjolog raczej mi nic nie doradzi .

Gość gość
Czyli uważacie ze ceklor nie jest dobrym antybiotykiem? Jeżeli nic się nie zmieni jutro pojadę do lekarza.

Gość gość
Ceclor jest za krótkim bo chyba 5 dniowym antybiotykiem. Poza tym na oskrzela to nie jest najlepszy wybór vhyba