Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnazOpola

Pierwszy raz?

Polecane posty

Gość OnazOpola

Mam 18 lat, chłopak starszy o 5 lat. Znamy się dopiero od września, od początku strasznie ze sobą kręciliśmy, a od kilku dni jesteśmy razem. Ja jestem dziewicą, ale też tak samo jak on chce se.xu. od dłuższego czasu chce starcic cnote. Często rozmawiamy na ten temat, niby w żartach, ale jednak serio. On mówi, że nawet jak bede chciała to nie zrobi tego ze mna zeby mi udowadnic ze nie jest ze mna tylko dlatego, a jak pyta sie kiedy bede gotowa to mowie moze miesiac - to dla niego jest ok, a jak mowie ze moze dłuzej to juz mu nie pasuje...co myslicie?

Gość gość
chce tylko du/pczenia potem cie zostawi

Gość gość
Mój chłopak teraz mąż gdy zabierał mi cnotkę byl prawiczkiem zaczął od zrobienia minetki miałam dość szybko szczytowanie i potem delikatnie pieścil dość sztywnym członkiem po waginie.W pewnej chwili gdy miał dosć dogodną pozycje i był cześciowo w srodku pchnął dość mocno i wszedł nie czułam bólu bo byłam wyluzowana.Pękła błona troszkę miał na członku krwi i sperma w dużej ilości.Ale powinno sie uważać bo podczas rozdiewiczenia najczęsciej dochodzi do zapłodnień.Dlatego dobrze trzeba obliczyć.Bo nie biore żadnych rakotwórczych tabeletek antykoncepcyjnych!!A gdy zaplanowaliśmy ciąże to byłam pierwszy raz w sowim życiu u ginekologa w trzecim miesiącu.Zawsze przy mnaie byl i jest mąż nawet na fotelu gdy ginekolog bada.Wspierał porody bo nie krępuję się męża jak większość zacofanych polek!!!

Gość gość
Ty z 19.49,zanim wzięłaś się za sex,trzeba było nauczyć się pisać po polskiemu!

Gość gość
A może jest nie z polski .A ty nie tolerujesz ludzi nie dobry człowieku!

Gość gość
Jak wy faceci zapatrujecie sie na to ze dziewczyna chce poczekac? nie jest tak, ze jak da wam za szybko to ja olewacie a jak za długo to sie wkurzacie? i czy to mozliwe zeby robic to po byciu ze soba miesiac w zwiazku a jadnak byc przez niego traktowana powaznie? niech wypowie sie jakis facet!!!

Gość alicjawkrainieczaaarów
Ktoś wspomniał o Sylwestrze, więc się wypowiem (może nie na temat, ALE...)jakie macie plany na sylwestra? Ja zamierzam jechać na ten Kulig http://www.sylwestrowy.pl/zakopane/2885, ale nie jestem pewna czy w okolicy nie znalazłam czegoś równie szalonego, ale za mniejszą cenę? Jest tu ktoś kto się orientuje? Będę wdzięczna za wszelką pomoc ;).