Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grubszy policzek u niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Witam Zauwazylam, ze moja 4 miesieczna corka od kilku dni ma grubszy prawy policzek, od srodka jest tez czerwienszy niz lewy. Maja niedawno zaczela zabkowac i wszystko pcha do buzki. Nie ma plesniawki, poza gryzieniem smoczka je normalnie, kupki tez sa normalne, nie ma goraczki ani nic co wskazywaliby na jakas chorobe, jest troszke marudna ale to przez zabki. Zastanawia mnie tylko ten policzek, jak myslicie, czy moze to byc od zabkowania? Nie chce od razu latac do lekarza ale troche mnie to niepokoi :( Bede wdzieczna za pomoc :)

Gość gość
Zęby. Jak tobie szly 8 nie spuchlas?

Gość gość
Heh, nie pamietam :) A poza tym malej wychodza dopiero pierwsze zabki dlatego grubszy policzek troche mnie dziwi. Nie jestem z tych co to od razu po lekarzach lataja ale mieszkamy w Irl i nie mam za bardzo kogo spytac a Maja ma dopiero 4 miesiace...

Gość gość
Jasne sorry za złośliwość. Odpowiedzią na 50% kafeproblemow są zęby ;). Spokojnie. Dbaj żeby nie spala na tej stronie i nie nagrzewala jej. Obejrzyj dziąsła. Czasem nie jedynki idą pierwsze

Gość gość
Może przeszczypala sobie działami przy jedzeniu?

Gość gość
Obejzalam dokladnie dziasla i chyba ida boczne zabki tak jak piszesz, gryzak tez bardziej bokami palaszuje :)