Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kazdy facet wydaje mi sie desperatem

Polecane posty

Gość gość

wielu tych facetow nie poznawalam, troche na czatach, troche na sympatii, czasem w pubie, na imprezach, ale mam wrazenie, ze kazdy za szybko bierze sie do rzeczy, ze ich sensem zycia jest dziewczyna, nie maja poza tym zadnych innych zainteresowan :/ ja tez chcialabym z kims byc, ale nie patrze na kazda osobe pod katem zwiazku :/ czasem ktos wydaje mi sie fajny, ale zaczyna naciskac ze ale ty jestes super, spotkajmy sie itp. zanim ja zdazylam ta osobe dobrze poznac i sie zafascynowac :/

Gość gość
To zostań lesbą i daj nam spokój. Na nas jest straszna presja żeby mieć partnerkę - bez niej jesteśmy postrzegani jako przegrańcy.

Gość gość
Heh, rozumiem autorkę :) Oni są desperatami, a nie że ci się wydają. Ale są potrzebni dziewczynom, które płaczą że nie mają się koło kogo budzić, pozwalają im poczuć się wyjątkowymi nie wiedząc, że do następnych dziesięciu rzucałby tymi samymi tekstami i intencjami.

Gość gość
jaka presja? ja tam takiego faceta bardziej szanuje, ktory zna swoja wartosci i nie robi wszystkiego, zeby byc fajnym bo ma laske, ktora ma w d***e, ale byle by mial

Gość gość
"ale ty jestes super, spotkajmy sie itp" haha, to typowe gadki z netu, ale w realu też się zdarzają. Nie wiem jak tak można wchodzić ludziom w doope ale skoro wciąż to stosują, to na kogoś musi działać.

Gość gość
to ze ktos chce cie zaprosic na spotkanie odbierasz jako akt desperacji? sorry ale dla mnie to jest krotka pilka poznaje dziewczyne na imprezie jesli rozmowa sie klei i jest milo to twierdzaca odpowiedz na zapytanie o spotkanie jest tylko formalnoscia jesli nie toodwracam sie na piecie i ide do inenj dziewczyny proste to chyba normalne ze normalnie faceci nie szukaja kolezanek? aty bys sie chciala poznawac na gadu i przez esemesy pewnie pare miesiecy jak dziecko...idzieci na randkei wszystko sie jasne albo doparu dni ladujecie w lozku albokasujecie kontakt do siebie

Gość gość
Są to faceci, którzy nie wiedzą tego, że kobieta będzie tym bardziej zainteresowana im bardziej jest olewana.