Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M a r r i e

pyt. do Mam

Polecane posty

Gość M a r r i e

Witam, mój 2 letni synek zjadł w sobotę małego wafelka czekoladowego i wieczorem wymiotował. Do tej pory prawie nic nie je, tylko pije. Czy zdarzyło się Waszym dzieciom coś takiego? Dodam, że wymiotował tylko raz

Gość gość
może to grypa żołądkowa.Mój dwulatek też zwymiotowal tylko raz ale przez dwa dni byl nieswój i nie mial apetytu.

Gość Mama Bartłomiejka
Mój trzylatek też tak miał. Nie mógł jeść, bo zaraz po jedzeniu bolał go brzuszek. Podawałam mu maleńnkie porcje kaszki, zlizywał z łyżeczki, dwa trzy razy, potem zamykał oczki i zasypiał. Okazało się, że miał bakterię koli, zakażono go w żłobku. Do dziś (6 lat) niewiele je. Nie chce, a jak już coś spożyje od razu trzyma się za brzuszek i krzywi. Lubi bardzo wodę i zupki wodopodobne. Wtedy brzuszek go nie boli. Je jednak bardzo niewiele. Jak ptaszek.

Gość M a r r i e
Mój też zawsze jadł niewiele 10, 3 centyl, ale rozwija się prawidłowo i badania miał do tej pory ok. Podejrzewam alergię na mleko , ale niestety nic w testach nie wyszło. Myślę, żę to ta czekolada, ale mimo wszystko jeszcze sprawdzę u lekarza