Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest według Was symbolem młodości, witalności?

Polecane posty

Gość gość

Jestem młoda. Często widze zabidzone staruszki siedzące przed blokiem, upierdliwe dla młodzszych sąsiadów. Ja jestem fanką zdrowej żywności i sportu, lubie w sobote na godzinke czy dwie zrobić sobie domowe spa. Nie farbuje włosów, nie robie żadnych sztucznych paznokci, nie chodze na solarium, nie tapetuje się kazdego ranka, no ogólnie stawiam na naturalosc. Chciałabym jakoś zmotywowac siebie na stare lata, bym o tym nie zapominała. Bym nadal jadła zdrowo i aktywnie żyła. Bym nie zapominała o swoich kobiecych potzrebach. Myślałam, żeby zrobić jakiś mały tatuaż (mam już jeden mały i ogólnie podobają mi się), więc szukam co może być tego symbolem. PS Nie musi nikt mi mówić, że tatuaż na starośc wyglada fu i ble, słyszałam już milion razy i na mnie nie działa :)

Gość gość
kleopatra może być?

Gość gość
Przede wszystkim sport, ale też konkretne p*****lniecie w szyję raz w tygodniu ;)

Gość gość
z pewnością nie mądrość życiowa.

Gość gość
chyba też sport,******iwe zycie i chodzenie wyprostowanym bo jak sie ktos garbi to starzej wygląda

Gość gość
hantle rakieta tenisowa łyżwy/rolki pełne usta szczoteczka z tuszu do rzes jakis owoc