Toudi i książę Iktorn 0 Napisano Październik 20, 2014 Żurek z ziemniakami i grzybami Barszcz czerwony z uszkami (grzyby) Groch z kapustą Makaron z makiem Karp Filety śledziowe w śmietanie Filety śledziowe w musztardzie Makowiec Łazanki z grzybami Krokiety z serem i pieczarkami Kompot z suszonych śliwek Oprócz tego owoce: jabłka, pomarańcze, mandarynki, banany, gruszki a także ciasta jak babka, murzynek, gruszkowiec, bananowiec, tort tiramisu. A co u was się szykuje na święta? Bo mnie już ślinka cieknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2014 nie znosze jedzenia wigilijnego,potrawy które wymieniłas są biedne i niedobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MMartha 0 Napisano Październik 21, 2014 dla mnie wazna jest atmosfera Swiateczna,nie obzarstwo?!:O opijom sie najedza i swietami to nazywaja!caly rok "zra " sie miedzy soba,a pozniej siedza falszywie Przy jednym stole i oplatkiem sie dziela!Oto Polska" wigilia":O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toudi i książę Iktorn 0 Napisano Październik 21, 2014 Atmosfera, na to, to ja nie liczę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toudi i książę Iktorn 0 Napisano Październik 21, 2014 ale na żarcie tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2014 ryba w galarecie ryba po grecku karp zupa rybna grzybowa lub barszcz z uszkami lub żurek (wygrywa głosowanie) śledzie w śmietanie śledzie matiasy kapusta bez grochu kluski z makiem krokiety sernik makowiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2014 :)tyle lat po komunie a nadal o komunistyczne myslenie 555 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach