Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysokie OB niska hemoglobina, jest tu jakiś lekarz?

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo wysokie OB 30 i hemoglobina 12 co to może być??

Gość gość
OB to masz jakąś infekcje co do hemoglobiny to pewnie bak żelaza albo coś ci zżera krew a jak tam miesiączki czy są bardziej obfitsze?

Gość gość
Tu szanujący się lekarz no wybacz raczej!

Gość gość
nie jestem lekarzem a OB widzialem juz znacznie wyzsze masz jakies objawy chorobowe?

Gość gość
żelazo też robiłam i jest w normie 94,0 a norma jest 60-180 miesiączki są skąpe bo biore pigułki. Zaczęłam czytać że tak wysokie ob i niska hemoglobina to objaw bardzo groxnych chorób :o

Gość gość
jak robiłam badanie to trochę bolał mnie ząb ale to nie był silny ból. poza tym nie miałam żadnych innych objawów.

Gość gość
a przypadkiem nie jesteś w ciąży?

Gość gość
to idz do lekarza bo wysokie ob swiadczy o jakims stanie zapalnym w organizmie cos sie najprawdopodobniej dzieje norma hemo jak mowi wujek gogle jest od 11,5 dla kobiet

Gość gość
wiesz co, nie martw sie na zapas zrob dokladniejsze badania ob - tak jak pisza - stan zapalny ale raczej nie silny,a mowisz ze zab Cie bolal - masz wszystkie zdrowe? moze jakas torbiel się robi w dziąsłach? przy OB 80 nie bylo ze mna tragicznie,ale momentami slablam i ladowalam pod kroplowka. taki sredni ten stan zapalny bym powiedziała xD

Gość gość
ząb mnie bolał dwa dni i szybko przeszło, zawsze miałam niską hemoglobinę, tym bardziej że kiedyś miałam mocną anemię, ale OB zawsze było w normie. Pierwszy raz w zyciu mam takie OB i nie mam pojęcia od czego.

Gość gość
Czarno to widzę powinnaś oczyścić organizm i wesprzeć go naturalnymi mineralami.Dobrze jest zdiagnozować dlaczego?Odwiedzić dobry sklep zielarski.Pozdrawiam.

Gość gość
ja kiedyś robiłam ob jak miałam zapalenie zatok a ob wyszło w normie więc nie wiem czy takie małe zapalenie mają jakiekolwiek znaczenie, ja bym się wystraszyła takie ob i niskiej hemoglobiny bo to podobno bardzo często świadczy o nowotworze.

Gość gość
ten ząb który mnie bolał mimo że był leczony kanałowo to zaczął boleć ale trwało to krótko i szybko minęło teraz jest już dobrze i nie mam problemów z zębami. Zastanawiam się czy nie przejść się jutro do laboratorium i zrobić sobie samo OB?

Gość gość
Tu już nie ma żadnych ludzi jacy mają coś sensownego do powiedzenia.To forum od kilku miesięcy to zwykłe gooowno i do tego ordynanie nudne.Im predzej sobie zdasz z tego sprawe tym lepiej dla Ciebie.

Gość gość
w takim razie zrobię OB i CRP

Gość gość
czyli wystarczy że zrobię CRP?