Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeciążone stawy

Polecane posty

Gość gość

Witam, chodzę na siłownię 4 razy w tygodniu. Od dźwigania dużych ciężarów dokucza mi ból stawów. Macie jakieś sprawdzone sposoby na wzmocnienie ich?

Gość gość
ja używam 4 Flex sport z racji tego że chodze na siłownie 3 razy w tyg i biegam w pozozstałe dni

Gość gość
to znaczy ze zlesie odzywiasz za mało sórowych warzy i owoców jesz

Gość gość
Polecam suplement diety z kolagenem. Nie zaszkodzi spróbować. Mi takie specyfiki pomogły.

Gość gość
no ja też piję suplement z kolagenem mieszkam na czwartym pietrze i powoli mi kolana wysiadają a taka kurację trzymiesięczną zalecił mi mój lekarz.

Gość Laura_S
Który suplement przepisał Ci lekarz?

Witam! Skoro padła nazwa naszego suplementu diety 4Flex Sport to przedstawię go bliżej. To wyjątkowe połączenie kolagenu naturalnego pochodzenia - Fortigelu oraz L-karnityny. Zhydrolizowana forma cząsteczki Fortigelu ma optymalną wielkość, co ułatwia wchłanianie - zostało to potwierdzone dowodami naukowymi, a białko przyczynia się do wzrostu i pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej oraz zdrowych kości. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość gość
LITOZIN 180 TAB.

Gość gość
Chciałabym zacząć brać 4flex na stawy, jak szybko mogę spodziewać się efektów, tzn. ustania dolegliwości?

Gość gość
LITOZIN 180 TAB. - już na drugi dzień.:)

Potrzeba zażywać suplementy (wcześnie zażywałam 4Flex, pózniej coś z glukozaminą) jeść żelki, i wzmacniać ćwiczeniami dany staw, takie trio da radę:) Rzecz jasna, też zależy jaki rodzaj kontuzji, na ile zaawansowany.

Aby suplement diety 4Flex był w pełni pomocny zaleca się regularne jego stosowanie przez dłuższy czas (minimum 3 miesiące). Dodam też, że prowadzenie zdrowego trybu życia i stosowanie zrównoważonej diety są niezbędne dla zachowania dobrego stanu zdrowia (w tym stawów). Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość Ewe_W
To jest dość chyba indywidualna sprawa ja odczułam ulgę po 2 miesiącach, moja mama dopiero na koniec 4, ale myślę, że prędzej czy później to nastąpi. ;)

Gość adzi_k
Czy tylko w aptece można kupić 4flex? Czy jest możliwość zakupu online?

Gość STOP REKLAMIE
spadaj z tym czymś , co jakiś czas coś dopiszesz i myślisz że nie kapniemy się żeś jedna i ta sama osoba:-/ STOP BADZIEWIARSKIEJ REKLAMIE!!!!!!

Gość gość
A jedno opakowanie 4flex pozwala na jak długą kurację?

Gość gość
według mnie cztery razy w tygodniu to za dużo można sobie nadwyrężyć stawy ja biegam i aby nie mieć problemów z kolanami pije suplement z kolagenem.

Gość Chloie
W opakowaniu jest 30 saszatek, jedna na każdy dzień czyli 30 dni kuracji.

Witam ponownie! Zgadza się - opakowanie suplementu diety 4Flex zawiera 30 saszetek, które wystarczą na 30-dniową kurację (zalecane spożycie to zawartość jednej saszetki). Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

A coś tanśzego? Jakiś zamiennik? I działający nie tylko na stawy ale też na mięsnie przeciążone?

Gość Halina

Miałam przeciążone stawy i najlepszą metodą jaką znalazłam na wyleczenie się jest osteopatia. Zabiegi super prowadzą w Rehaorthopedica w Krakowie , mogę ich polecić najbardziej. Ja z zabiegów u nich jestem bardzo zadowolona