Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lek na raka już jest, a ludzie nadal umierają. Ja nigdy na raka nie zachoruje

Polecane posty

Gość gość

Ciekawi mnie dlaczego o tym nikt glosno nie mówi ?

Gość gość
a na czym zarobią ?Przecież chemia radioterapia to super zarobki, nikt nie szuka leku

Gość gość
Ciekawi mnie dlaczego Ty o tym nie mówisz? Też wolałabym oszczędzić tego bliskim i sobie.

Gość gość
haa debilka , tajemnice ma przed nieuleczalnie chorymi :D

Gość gość
Nie, to akurat nie dziala. Kurkuma leczy nowotwory co jest potwierdzone, kwas boswelliowy niszczy komorki nowotworowe raka mózgu, selenocysteina cofa raka prostaty, do tego są substancje które nie dopuszczają do rozwoju nowotworów takie jak Saikosaponin, to substancja dzialająca na geny, wciaz w trakcie badan, ale dziala.

Gość gość
ee uważaj to zabija trzustkę :D szkoda ze min sławni milionerzy nie odnalezli w tym żadnego leku tylko wszyscy popadali ,naiwny jesteś

Gość gość
Tak tylko badania są prowadzone na myszach, niewiadomo czy to samo działa na ludzi i jak działa. Steve Jobs miał kupe kasy i umarł, Walter ex prezes TVN też umarł, myslisz ze nie skorzystaliby gdyby cos dzialalo ? no ale naiwniakow wszedzie szukają, pelno w necie reklam cudownych soków noni i innych durnot

Gość gość
Taa Vilcacora leczy raka, Sangre de drago itp. Tyle kasy wyrzuciłam w błoto, człowiek zmarł. Już w cuda nie wierzę:( Na raka nie ma lekarstwa:(

Gość gość
na raka jedyne lekarstwo to zdrowe odzywianie, aktywnosc fizyczna + regularne badania, wczesna diagnostyka, im wczesniej sie wykryje tym wieksza szansa na wyleczenie. Dopoki nikt nie opublikuj***adan, ktore potwierdzają skutecznosc czegokolwiek u ludzi to nie wierzcie w ciemnote, psychopatow jest wszedzie pelno.

Gość gość
zdrowe odrzywiaanie to jest jedzenie surowe warzywa i owoce poczytajcie dieta alleluja autor sam sie wyleczył i innch leczy ta dieta a skad ta dieta z bibli