Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie teoretyczne

Która z was byłaby w stanie umówić się z przeciętnym lub brzydkim facetem?

Polecane posty

Gość Pytanie teoretyczne

Są tutaj takie, dla których nie było to problemem?

Gość gość
Jesli bogaty to tak.

Gość gość
Facet nie musi być ładny. Mówiąc że liczy się wygląd, zawsze mam na myśli ogólną postawę, styl, powierzchowność - te rzeczy sporo mówią o człowieku. Nawet sposób patrzenia czy chodzenia może być pociągający. My kobiety raczej nie oceniamy samej twarzy, a całokształt. A najbardziej działa połączenie kontrastów, np. siła i opanowanie w jednym. Są mężczyźni, obiektywnie rzecz biorąc, bardzo przystojni, na których patrzę aseksualnie, jak i przeciętniacy, od których ciężko mi wzrok odwrócić. Ładna twarz z urodzenia nie jest aż tak istotna. Trzeba mieć jeszcze parę innych pociągających cech, np. charakteru. A wtedy miło będzie się na tę twarz patrzyło. Np. jak zaczynałam oglądać serial "Peaky Blinders" to irytowała mnie twarz Tommy'ego Shelby'ego. Ale po 2. odcinku bohater ten zaczął mnie fascynować, zaczęłam go podziwiać - twarz wówczas przestała być irytująca. Natomiast po 3. odcinku zaczął mi się podobać nie tylko bohater, ale i sam aktor.

Gość gość
Jak nie musi? Też musi

Gość gość
Zwróć jeszcze uwagę, że np. w malarstwie portretowane kobiety nie muszą robić nic - tylko ładnie wyglądać. Mężczyźni natomiast zawsze jak chcieli wypaść korzystniej to portretowali się z mieczem w dłoni, na koniu, w bitwie, itd. Ładna twarz nie jest istotna :)

Gość gość
takie, które maj a kompleksy i niskie poczucie wartości => bedą się umawiać

Gość gość
Jeśli facet jest męski, to naprawdę ładna buzia nie jest mu do niczego potrzebna. Spotykałam się z różnymi mężczyznami i okazywało się, że ci bardziej przystojni często byli tak zakochani w sobie, że szkoda zachodu z takimi.

Gość gość
facet musi mi sie podobac

Gość gość
facet nie musi byc ladny

Gość gość
Typowo ładny być nie musi,ale jak Quasimodo z Dzwonnika z Notre Dame też nie powinien wyglądać :D

Gość gość
facet moze byc przecietny

Gość gość
zawsze mialam przystojnych facetow.

Gość gość
A ja mam przystojniaka.

Gość gość
Umówiłabym się z przeciętnym jeśli byłby interesujący pod względem osobowości. Z brzydkim nie umówiłabym się nigdy, bo facet musi mi się chociaż trochę podobać fizycznie i mnie podniecać o co w przypadku brzydkiego trudno.

Gość gość
Z przeciętnym tak, z brzydkim nie. Mówiąc brzydki mam na myśli : zaniedbana cera, niski wzrost, zakola, brak zębów , zrośnięte brwi, otyłośc.

Gość facet musi być facetem
Jako facet napiszę Ci autorze: nie myśl kategoriami brzydki czy ładny, nie patrz na to co robić i jakim być żeby dostosować się do jakichśtam wymagań kobiet. Bądź facetem, bądź pewny siebie, stanowczy, silny i jednocześnie opanowany. To wystarczy

Gość gość
nie kazdy facet mi sie podoba

Gość gość
niedawno widzialam bardzo przystojnego faceta