Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaakaaaaa

Jestem ładna i jest to złe

Polecane posty

Gość aaaaaaakaaaaa

Jestem ładna. Faceci ślinią się na mój widok, komentują mój wygląd, lekceważą mnie. Nikt nie traktuje mnie serio. Tak naprawdę mam mniejsze "powodzenie" niż kobitki normalnej urody - one mają facetów ja jestem sama bo traktują mnie jak zabawkę. Niech chu strzeli taką politykę.

Gość gość
No nie ja jestem ładna i faceci owszem, lubią mnie, oglądają, ale za to kobiety mnie nie cierpią mimo że jestem miła i sympatyczna.

Gość gość
Ile masz lat? Jak chcesz możemy się poznać, nim CIę zobaczę, jak będzie nam się miło rozmawiało, poznam Cię to może coś z tego będzie?

Gość gość
Taaa wmawiaj sobie dalej :D

Gość gość
Nic sobie nie wmawiam :D faceci mnie uwielbiają, kobiety takie jak ty nienawidzą. Nic im nie zrobiłam. Z resztą c****j z nimi.

Gość aaaaaaakaaaaa
Widzę, że ktoś prowadzi konwersacje w moim imieniu i w dodatku z samym sobą. Słuchajcie, głupia nie jestem. Nie żebrzę o chłopaka bo gdy przejmę inicjatywę normalne, że się facet zgodzi na wszystko ale ja chcę by to mężczyzna zabiegał i mój charakter, osobowość a nie wygląd. Nie rozumiecie tego mężczyźni bo nie jesteście kobietą która się podoba.

Gość aaaaaakaaaaa
własnie popatrzyłam w lustro i faktycznie... jestem paskudna... tak naprawdę to faceci nie chcą mnie dlatego ,ze jestem pasztetem a nie dlatego ,że jestem ładna ;( ;( ;( co robić?? chyba tylko jedno pozostaję....

Gość gość
Paskudy biorą bo wiedzą, że będą się ich trzymać.

Gość aaaaaaakaaaaa
To jest śmieszne, w życiu nie zdradziłam, jestem wierna na maxa, jak się zakocham to już po mnie, nie widzę czasem świata poza moim chłopakiem, jest dla mnie idealny, najlepszy, nie chcę nikogo innego. Nie jestem ani materialistką - pochodzę z domu w którym, że tak napiszę niczego nie brakuje, mam auto, pracę, studiuję, naprawdę nie szukam jak jakaś biedna dziewczyna - faceta, który pokaże mi "lepsze" życie, nie - chciałabym tylko by ktoś zobaczył we mnie osobę, która ma uczucia, pasje, plany, jest ambitna a opakowanie to dodatek

Gość gość
Ha ! W nas widzą tylko opakowanie

Gość gość
A zaryzykujesz randkę z 21 latkiem?

Gość gość
Kolejny przegryw :D Jeśli jest ładna to nie musi frajerze :D

Gość gość
21 to trochę za młody

Gość gość
Masz rację, jestem młody, co więcej nie pracuję i jestem świadom, że są to moje minusy. Mogę zaproponować niezobowiązujące piwo, a potem zrobisz co zechcesz.

Gość gość
Co ty ziomek myślisz że 22 latka zechcę 21? Hahaha tylko 45+