Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYSMIEWANIE KOGOS na ulicy ,obrazanie powinno byc karalne

Polecane posty

Gość gość
Czemu? Gdybyś ładnie wygladala nikt by cię na ulicy nie wyśmiewał, przynajmniej faceci

Gość gość
przeciez czlowiek brzydki nie jest temu winny ,ze jest brzydki... Maadry ,inteligetny czlowiek to rozuie,glupcy pusci nie...

Gość gość
Glupi wysmieje,madry zrozumie Dokladnie biedni sa ludzie ktorzy wymsiewaja niedoskonalosci ,wyglad innego czlowieka niezalezne niedoskonalosci od niego..

Gość gość
moja znajoma miala swoj z natury,brzydki nos poprawila go i teraz znacznie lepiej wyglada

Gość gość
No widzisz a ja sobie zrobiłam cycki i już teraz wszyscy mnie podziwiaja A kiedyś byłam deska Też zainwestuj w siebie

Gość gość
Nie wszystko to co naturalne ladnie ,dobrze wyglada nie oszukujmy sie,ale z umiarem !!!!!! wszystko jest dla ludzi ,ale z umiarem !!! zeby nie zrobic z siebie jakies potwora !!

Gość gość
W poprawianiu wygladu nie ma czegoś takiego jak umiar, w twoim przypadku zapewne wszystko do poprawy

Gość gość
Jest umiar ,bo moja znajoma poprawila sobie nos i teraz znacznie lepiej wyglada ,niz z naturalnym nosem sprzed ...i tylko nos poprawila on jej tylko tak bardzo wadzil ,nie podobal jej sie..

Gość gość
A ty co byś chciała zmienić?

Gość morelele
Czasem śmieją się z czyjegoś stylu i to niezależnie czy jest ktoś ładny czy nie,często jest tak z ludźmi z różnych ''subkultur'' ,wiem to bo mieszkam w totalnej dziurze ,a kiedy przychodzi co do czego zetknąć się z miastem,z ludźmi obeznanymi w konkretnym stylu ,ludzi,którzy lubią niespotykany wygląd to wtedy to doceniają,po co przejmować się opinią obcych ludzi,to,że ktoś krytykuję to nie znaczy,że jest się brzydkim,czasem po prostu ludziom wadzi inność ,oryginalność.Mam piękną koleżankę,ale z "kontrowersyjnym " dla szaraków stylem,bardzo dużo złych słów usłyszała ,a jest piękna,piękne rysy twarzy,oczy,usta tylko wkurzenie budzi w ciemnych ludziach czyjś inny ubiór ,sposób makijażu,jakoś ma partnera i budzi zainteresowanie wśród małego grona podobnych ludzi,a dla wielu dziwadło,brzydula itp serio to się w głowie nie mieści ,że ktoś będąc tylko wyróżniającym się,ciekawym zyskuję przylepki tego typu tak jakby nie dbał o siebie albo był z jakimś defektem . Nie tylko bycie otyłym,pryszczatym czy z innymi defektami budzi niesympatyczne reakcje.

Gość przerost tresci nad forma
ale przecież jest karalne. przepisów prawa nie znasz po prostu.