Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja jak z tym skończyć ?

Polecane posty

Gość gość

mam taki problem ze co 3 dni to robię . zazwyczaj włączam fotkę i naoglądam sie fajnych dziewczyn itp . ehh usunąć konto ? ale skim ja potem będę gadał czy pisał ?

Gość gość
znasz Vavruszke? to ten kafeteryjny akrobata

Gość gość
Masturbacja leży w naturze kazdego faceta. Wiem, że moj facet sie masturbuje i nie robie z tego problemu, bo kazdy zdrowy facet to robi. Baby dlaczego robicie problem swoim mężczyznom z tego powodu???!!! Idealna dziewczyna;)

Gość gość
ale ja nie chce bo to jest grzech i mam wyrzuty ze znowu zawiodłem . jakos walczyc sie z tym musi dac rady

Gość gość
i przez to gówniarstwo mam ochotę na sex mało ze jestem prawiczek to jeszcze z jakaś wpadnę przez to uzależnienie ;/;

Gość gość
Moim zdaniem co 3 dzien to nie jest uzaleznienie tylko wysokie stezenie testosteronu. Uzależnieniem by bylo robienie tego kilka razy dziennie. Nie przejmuj sie, Bóg wybacza wszystko, co najwyzej bozia reke up*******i

Gość gość
w d***e mam ten testosteron czemu nie moge byc normalny i tylko ten rabany sex w glowie i cycki japindole durne pasci nie moge poznać kobiety bo od razu będę o sexie pindolil. ehh

Gość gość
jestes dziwny bo wydaje cie sie ze to jest nienormalne.

Gość gość
trza chyba usunac rabany portal czy portale bo to sie nie skonczy bo jak bede cycki ogladal i sexi kobiety to nigdy sie to nieskonczy

Gość gość
powiedz mamie zeby zrezygnowała z internetu, bo nie mozesz przestac sie masturbowac

Gość gość
bo to jest nienormalne i może prowadzić do obrażeń ciala nie bez powodu to grzech .

Gość gość
ale sama se powiedz mamie dobra idę narazie. nie no musze nad tym wiecej pomyslec