Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związek młodej dziewczyny z rozwodnikiem ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra ma 24 lata, studiuje zaocznie, boryka sie z brakiem pracy. Była tym bardzo załamana. Od pewnego czasu widzę ja usmiechnieta i szczesliwa- okazalo sie ze z kims sie spotyka. Z tego co sie z mama od niej dowiedzialysmy facet jest pol roku por rozwodzie, mieszka sam, nie ma dzieci. W dodatku jest 10 lat starszy od mojej siostry. Jak jej wytłumaczyc ze ten zwiazek nie ma sensu? Przeciez bedzie cierpiala, moze porównywala sie do bylej zony. Moja siostra jest atrakcyjna i moglaby miec kazdego. Zal mi ze sie pakuje w takie cos.

Gość gość
Dlaczego żal ? Moja siostra jest 6msc po ślubie też z rozwodnikiem i starszym o 12lat. Jest szczęśliwa bardzo. Nikt jej nie porównuje itd. Też nie bardzo mi się facet podobal a teraz uważam że to jedna z lepszych decyzji mojej siostry

Gość gość
A Ty co ekspert uczuciowo-związkowy! Przyjęłaś, że na pewno będzie cierpiała i zmarnuje sobie życie. Powinnaś być obok siostry ale nie masz prawa oceniać jej wyborów ani się wtrącać. Żyj swoim życiem kobieto.

Gość gość
Może była żona tego faceta była walnięta a on był z nią bo chciał być fair? Ludzie jak są młodzi to są glupi i podejmują złe decyzje. Nie możesz oceniać tak tego gościa!