Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silezjia

Prześladowanie przez faceta (psychicznego)

Polecane posty

Gość silezjia

RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!! Sytuacja nie zaczeła się za ciekawie , pewnie większość z was powie że jestem nie odpowiedzialna , głupia itp.Zacznę od początku , ostatnio była impreza u mojej kumpeli , wypiliśmy dosyć dużą dawkę alkoholu.Ja pokłóciłam się oczywiście pod wpływem alko. z byłym i chciałam jechać do domu o 2 w nocy do mojej miejscowości , niestety los mnie tak ukarał że poznałam chłopaka (wspomnę że koleżanka mieszka od mojej miejscowości 180 km ) Chłopak zaproponował iż napijemy się jeszcze porozmawiamy , żebym nie płakała , a ja pijana oczywiście uznałam go za wspaniałego że chce mi pomóc , że się tak troszczy a przecież dopiero co go poznałam GŁUPIA JA !!!!!!!!! Poszliśmy wypić wódkę na plener , ja nie chciałam już tak dużo pić , no ale cuż mam problem z asertywnością i jednak się napiłam . Ostatnie co pamiętam to jak obudziłam się u niego w domu . Masakra jakaś taka melina i w ogóle . Rozmawiałam z nim był straszny , okazało się że siedział w więzieniu , ćwiczy boks . Po prostu recydywa . Teraz nie daje mi żyć piszę że mnie kocha dzwoni ! zablokowałam jego numer , a on i tak dzwoni z innych . Dostaje smsy typu kocham cię misiu , tęsknie i w ogóle . Jakiś psychol . Nie wiem co robiłam z nim w nocy , ale jak się obudziłam to chyba coś nagrywał , ja byłam w samej sukience . Bardzo się boję wiem że mam za swoję , ale nigdy nie doprowadzałam się do takiego stanu i nie wiem co mam zrobić . Pomóżcie :(

To skoro umiaru nie znasz to lepiej nie pij wgl,nie nagrywał cie a jeśli tak to co zrobi nie ujawni tego bo to recydywa wiec boi sie ze za to znowu trafi do ciupy ,a ty zmień nr bo na psy iść z tym że cie neka,wiesz jak jest z psami gadac to klopoty beda (no chyba ze to juz ostatecznosc) zmien nr,mam nadzieje ze po pijaku adresu mu nie podalas ,to twoja kolezanka ma fajnych kolegow

o kurde ales sobie nagrabila .Niech ta sytuacja nauczy cie, ze jak ktos jest nieasertywny , alkohol mu szkodzi , to niech siedzi na dooopie w chalupie. Normalnie poradzilabym pojscie na Policje i zgloszenie przesladowania.Skoro jest to recydywa to pewnie mu to zwisa i powiewa.A przyczajony gdzies- w zemscie polamie ci nogi . Moze nalezy przeczekac , nic nie robic, nie reagowac, nie wracac samej pozno do domu .Siedziec w chalupie i wychodzic tylko do szkoly/pracy /sklepu wtedy kiedy jest to bezwzglednie konieczne .Mysle, ze po jakims czasie zwyczajnie mu sie znudzi i znajdzie nastepna naiwniare .Oby.

Gość silezija
Boję się że zrobi mi krzywdę strasznie , zobaczymy jak to będzie mam nadzieję że wszystko będzie okej i nigdy już nie spotkam tego psychola

Gość gość
Temat typu "wsadziłam rękę w ogień i dlaczego okrutny los pokarał mnie oparzeniem, życie jest niesprawiedliwe". Czytajcie ten temat kobiety i wyciągnijcie z niego wnioski.

oby.Potraktuj to jako ostrzezenie .Siedz jak najwiecej w domu , nie pokazuj sie na miescie niepotrzebnie . Kilka tygodni dobrze ci zrobi, jak posiedzisz w chalupie na tylku. I pamietaj : alkohol jest dla madrych ludzi, ktorzy wiedza , ze nadmiar moze zniszczyc im zycie .Jedno zle wydarzenie, a mozna miec problem do konca zycia .

Gość gość
wiem , mam nadzieję że ten wątek będzie ostrzeżeniem dla takich dziewczyn jak ja :(