Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpmepomocy

Potrzebuje pomocy finansowej! Pilne!

Polecane posty

Gość helpmepomocy

Jest ktoś w stanie pomóc finansowo? Potrzebuje do piątku 20tys zł. Wszelkie banki odpadają, nie uzyskam tam kredytu. Jeśli jest ktoś, kto mógłby w jakiś sposób mi pomóc, to proszę pisać na maila: helpmepomocy@gmail.com Uzgodnimy wszystko, co i jak. Może jest jakaś osoba, dla której jest to mała kwota i mi pomoże, spłacenie uzgodnimy, dla mnie jest , to bardzo duża kwota :-(

Gość Andzia6
Rozbrajają mnie takie posty Człowieku, czy Ty naprawdę wierzysz, że tu, na kafe ktoś pożyczy czy da obcemu człowiekowi jakiekolwiek pieniądze ?

Był tu taki temat (obecnie usunięty) gdzie jakiś wyłudzacz sępił kasę na jedzenie. Znalazły się nawet naiwne, które były "znieczulicą ludzką" oburzone :D. Potem dziwiły się, że facet przestał się do nich odzywać :D :D :D.

Gość helpmepomocy
Nie jestem wyłudzaczem, sytuacja mnie zmusiła do takiego sposobu działania. Z osobami które są w stanie pomóc, mogę uzgodnić jakąś umowę spisaną u notariusza, czy tam nie wiem gdzie i jak lub w jakiś sposób odpracować normalnie, tak żeby zabezpieczyła się osoba pomagająca mi.

Gość Potrzebujesz pilnie 20 tys zł
Nie masz wystarczajacej zdolności kredytowej, żeby pozyczyć w banku taką kwotę lub masz juz tak skopaną historię w BIK<, że nikt Ci nie pozyczy. Sama mówisz, ze to dla Ciebie duża kwota. I chcesz "Odpracowywać" pożyczkę, czyli z góry zakąłdasz, że sensownie nie jesteś w stanie jej spłacić :O No już lecę pożyczać :O A może 30 tys? Co się będziesz ograniczac. Umowa u notariusza i tak się zda psu na budę, bo potem z procesem cywilnym sie można bujać wieki

Gość gość
A na co potrzebujesz?

Gość Werka 123
napewno jest wpisana do KRD wiec zaden bank nie pozyczy

Gość helpmepomocy
Potrzebuje na spłatę zadłużenia w banku. Tak, w BIK mam skopaną historie. Firma mi padła, pozostał mi jeszcze tylko towar, który sprzedam nawet po cenie zakupu, żeby jakakolwiek kasa się zwróciła. Poważnie podchodzę do sprawy.

Gość helpmepomocy
Jeśli ktoś jest w stanie pomóc i chcę więcej info na temat mojego problemu, zapraszam do kontaktu po przez email.

Gość gość
Nikt nie jest taki głupi żeby pożyczyć komuś 20tys na wieczne nieoddanie zleć na ziemie z czym ty do ludzi wyskoczylas

Gość gość
podzyruje mi ktos kredyt na pol banki? obiecuje ze nie bede splacac :classic_cool:

Gość gość
lepiej szukaj sponsora, moze do piatku cos zarobisz;)

Gość gość
Nie znam nikogo dla kogo ta kwota nie byłaby dużą lub ogromną kwotą. 20 tys na ulicy nie leży i w miarę jak rządzi platforma obywatelska jest coraz trudniejszą kwotą do zdobycia.

>>>Firma mi padła, pozostał mi jeszcze tylko towar, który sprzedam nawet po cenie zakupu, żeby jakakolwiek kasa się zwróciła.<<< Jaka łaskawa :D :D :D. Ja od roku likwiduję firmę i część towaru sprzedaję nawet za 1/10 jego wartości. Szybko przestałem marzyć, by odzyskać 100% ceny, którą za zalegający jeszcze towar zapłaciłem :(.

>>>Potrzebuje na spłatę zadłużenia w banku.<<< Bank jest najtańszym "dawcą" pieniędzy. Jeżeli nie potrafisz dogadać się z bankiem, to nie masz najmniejszych szans, by tą kwotę spłacić innej firmie. Dlatego szukasz naiwnych :D :D :D.

Gość gość
szukaj pomocy u ruskich i ukraińców. oni chętnie pożyczają. ale chyba nieco większy procent niż bank.

Gość gość
o, ku.. wa a ile ja potrzebuję.... marne 300 zł co miesiąc, by móc godnie zyc, bo zyję za 1400 dajcie lepiej mnie kase, a nie dupkowi, co nawet z bankiem sie dogadać nie umie. ja w rok z takimi zarobkami wyszłam z długu 4000

Gość gość
a ja nie chce pieniedzy. Może po prostu lepsza prace, a nie za 1400 cwaniaków multum w tym necie siedzi, wyłudzacze na litosc, oszuści matrymonialni, oszuści na chore dziecko, oszusci na konieczną operację koniecznie w stanach.... tak a tak, bujac to my, ale nie nas:D:D:D

Gość gość
siedzicie w kilku istotnych błędach życiowych mam tego pełną świadomość oczywiście nie mówię tu o 20tys.ale nie jedno by z was zapłaciło nie mało aby sprostować powyższe i nie kręcić się jak... w przeręblu ale ........

Gość gość
jeżeli nie możesz liczyć na banki,skorzystaj z projektu prywatnego finansowania http://personal-finance.waw.pl mi w ten sposób udało się dostać pożyczkę na korzystnych i jasnych warunkach.