Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy komukolwiek pomógł psycholog

Polecane posty

Gość gość

byłam już u 4, to mili, rozmowni ludzie, ale nie sądzę, żeby dali radę mi pomóc, a problemy mam poważne, ale osobiste. sama muszę je wziąć na klatę

Gość gość
Hmmm.... wydaje mi się że psycholog naprawdę potrafi nam pomóc , a jakie masz problemy co się stalo ?

Gość gość
stała się, wg nich, lekka depresja dwa lata temu, ale już jest lepiej, a problemy mam w domu, dom mam dysfunkcyjny. nie szukam pracy, bo jeszcze magisterki nie napisałam, trzeci rok nad nią siedzę. jestem bardzo samotna, przez 3 lata zażerałam to uczucie, dopiero 2 miesiące temu na serio zmieniłam dietę i eliminuje z niej ten syf. jakoś nie wierzę, że ma być lepiej, jestem w domu gnębiona za przejawy samodzielności, relacje między rodzicami to głęboka patologia, ech. nie mam nikogo innego w sumie niż obcy ludzie, znajomi to tacy, żeby z nimi gdzieś wyjść, a nie się popłakać przy nich.. wiesz, o co chodzi.

Gość gość
mam problemy zdrowotne przez to obżeranie, za bardzo nie mogę ćwiczyć przez stawy. na szczęście wygląd nie jest taki straszny, no ale muszę kupować duże rozmiary, by to zatuszować. a na początku studiów byłam pełna nadziei

Gość gość
właśnie chciałam się Was spytać, jak pomógł Wam? ja z żadnym nie przetrwałam do podjęcia decyzji o terapii, gadali tyle o mojej samoocenie, ale ja wiem, że z moją samooceną jest coś bardzo ostro nie tak, ale to i tak przez moich rodziców, musieli by zniknąć, by było normalnie, u nas to już tylko interwencja by coś dała. z moją samooceną jest różnie, i nie o to chodzi, że np. się przejmuje wyglądem, nie, ja po prostu wiem, że nie wygram w życiu.