Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malygość

Jak z tego wyjsc ?

Polecane posty

Gość malygość

Jestem z dziewczyna juz ponad 3 lata ale kocham jej przyjaciolke. W pracy bzykam sie z kolezanka (tez z Polski). Z dziewczyna jest mi dobrze, nie moge na nic narzekac. Ale jak zobacze jej przyjaciolke to moje fantazje nie maja granic. Niestety ma chlopaka. W pracy mamy godzinna przerwe na obiad i nie ma co robic. Wiec wsiadamy do samochodu, odjezdzamy kawalek i bara bara. Jest w tym super. Tez ma chlopaka. Jak z tego wybrnac ?

Gość gość
Pogadaj o tym z psychoterapeutą ! Ze swoje strony mogę ci tylko podpowiedzieć że 89% ludzi tak nie robi więc to na bank jakieś schorzenie!

Gość gość
Obudz sie, to tylko zly sen.

Gość malygość
Wlasnie ide do domu. Dobrze, ze ona ma swoj samochod, bo wracalbym coraz pozniej. To nie sen !

Gość gość
dla mnie to zachowujesz sie jak zwierze, zeby gdzies w samochodzie sie j-bać, jak jakis nastolatek, totalnie popierbolony jestes i to na maxa, a ta laska ciebie warta jest widocznie...zeby sie gzic w takich warunkach, toz to k-rwa rodowita jest

Gość gość
Mam podobnie. Dlaczego nie moge pokochac zony tak, zeby byla dla mnie wszystkim ?

Gość gość
Za dobrze Wam, w doopach sie poprzewracalo...

Gość gość
gość 2014.10.21 dla mnie to zachowujesz sie jak zwierze, zeby gdzies w samochodzie sie j-bać, jak jakis nastolatek, totalnie popierbolony jestes i to na maxa, a ta laska ciebie warta jest widocznie...zeby sie gzic w takich warunkach, toz to k-rwa rodowita jest xxxxxxx Zgadzam sie z tą opinią, tak się nie powinni zachowywać ludzie dorośli, a żadna szanujaca sie laska nie bedzie sie puszczać w aucie:-(