Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec to kompletny idiota

Polecane posty

Gość gość

Źle tratuje ludzi. Uważa się za kogoś lepszego od innych, tylko dlatego, że ma pieniądze. Jak mój brat miał 16 lat to zabrał go do prostytutki, co jest bardzo niesmaczne. Całe życie zdradzał matkę na prawo i lewo, co jakiś czas miał nową kobietę. Matka jest z nim tylko dlatego, że ma pieniądze ale ich relacje nie są najlepsze. Mój ojciec ma złe relacje ze mną, nawet z bratem mu się popsuły to zaczął przekupywać wnuka (mojego syna). Nawet podważa mój autorytet przy dziecku (bo skoro sama wychowuje dziecko to nie jestem dla swojego dziecka żadnym autorytetem). Teraz poznałam nowego faceta a ojciec do niego wyskakuje z tekstem, by na jego pieniądze nie liczył. Jak namówić matkę do rozwodu, gdy ta nie chce i twierdzi, że nie przeszkadzają jej zdrady męża.

Gość gość
Twoja matka jest z nim dla pieniędzy, Ty masz dziecko z uj wie kim i bez slubu. Kto tu jest więc idiotą?

Gość gość
Dziecko mam z facetem, który częściowo mnie oszukał ale z drugiej strony mógł odejść przez mojego ojca. Ojciec nie akceptował go dlatego, że nie miał pieniędzy, wyzywał go od dziadów i nieudaczników. Moja matka nie chce odejść od ojca, bo twierdzi, że sama nie da rady się utrzymać a jak mój ojciec twierdzi, jego żona jest dla niego przeterminowana.

Gość gość
primo: dlaczego nie jestes autorytetem dla swojego dziecka? bo masz obok barana w postaci tatusia ze zj****a psycha? blad... podwazac to on moze co najwyzej PROBOWAC secundo: a z jakiej paki ma liczyc na jego pieniadza? bozia raczki mu uyeebala przy samej d***e? tretio: dlaczego wzorem sk****alego tatusia ktory wpieprza sie w twoje zycie ty usilujesz sie wpieprzac w zycie matki?

Gość gość
Mój facet nie liczy na jego pieniądze, to ojciec go zaatakował takim stwierdzeniem. Ja swoje dziecko wychowuj***ardzo dobrze, najlepiej jak potrafię. Co do matki, to chciałabym, żeby w końcu wzięła życie w swoje ręce, bo na razie może liczyć jedynie na ojca (wiedząc o jego zdradach).

Gość gość
jakbys miala problem moje PRIMO to GENDER, w stanie czystym, W PRAKTYCE

Gość gość
pytanie czy ona by chciala

Gość gość
To ty nie wiesz, że twój ojciec potrzebuje seksu? a matka może mu nie daje to szuka gdzie indziej.

Gość gość
ciekawe czemu mu nie daje

Gość gość
zeby się syfem nie zarazić a twój ojciec i tak niedługo zdechnie bo ma hiva i kiłe

Gość gość
polacy to wygladaja jak wiesniacy na ogol 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY