Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec to bardzo zły człowiek

Polecane posty

Gość gość

Źle tratuje ludzi. Uważa się za kogoś lepszego od innych, tylko dlatego, że ma pieniądze. Jak mój brat miał 16 lat to zabrał go do prostytutki, co jest bardzo niesmaczne. Całe życie zdradzał matkę na prawo i lewo, co jakiś czas miał nową kobietę. Matka jest z nim tylko dlatego, że ma pieniądze ale ich relacje nie są najlepsze. Mój ojciec ma złe relacje ze mną, nawet z bratem mu się popsuły to zaczął przekupywać wnuka (mojego syna). Nawet podważa mój autorytet przy dziecku (bo skoro sama wychowuje dziecko to nie jestem dla swojego dziecka żadnym autorytetem). Teraz poznałam nowego faceta a ojciec do niego wyskakuje z tekstem, by na jego pieniądze nie liczył. Jak namówić matkę do rozwodu, gdy ta nie chce i twierdzi, że nie przeszkadzają jej zdrady męża.

Gość gość
twoi rodzice są siebie warci twój ojciec myśli że za kasę można mieć wszystko a twoja matka dla kasy się upodla możesz tylko ojca spróbować nawrócić że do nieba nie pójdzie jak będzie się źle zachowywać

Gość gość
A moja matka, mimo tego, że ojciec mówi, że ona jest dla niego przeterminowana to dalej z nim siedzi bo nie byłaby gotowa do tego, by sama się utrzymać.

Gość gość
"bo nie byłaby gotowa do tego, by sama się utrzymać" x x x zapewne twojej matce jest lepiej być utrzymanką niż samej do roboty iść co tam dla niej honor kase ma więc jest git ona nie jest gotowa bo taki układ jej odpowiada tak już jest z pazernymi ludźmi