Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście ocenili ta sytuacje ?

Polecane posty

Gość gość

jeszcze wczraj miło pisalismy sbie z facetem( tzn chyba nie jesteśmy jeszcze razem ,ale zachowujemy isę jak para), nawet bardzo miło. I dzisiaj miał się odezwać co z naszym wyjazdem w weekend (to on go zaproponował ), nie odzywał się od godziny 14 więc napisałam ,a on tylko przed chwilą odpisał " dobrze ,że się odzywasz botelefon mi dzisiaj nawalił i nie miałem Twojego numeru"- bez zadnego dzien dobry, kochanie itd... Przesadzam czy cos jest nie tak?

Gość gość
Czasem faceci są bardzo bardzo niezrozumiali. Mój "chłopak" potrafił dzwonić do mnie 35 razy dziennie po czym dwa dni się nie odzywał.

Gość gość
1.Facet jest kryptobrytyjczykiem, tam po 14:00 nie mowi sie dziendobry 2.Nie kocha Cie, wiec nie pisze do Ciebie kochanie

Gość gość
ale wy k****a macie problemy, na poziomie gimgoowna

Gość gość
Ma coś nie tak z telefonem 🖐️

Gość gość
cos jest na rzeczy :-) nie narzucaj sie teraz z smsami, musi mu przejść. A jesli nie przejdzie tak jak w moim przypadku, ze tak samo bylo super dogadywalismy sie jak stare dobre małżeństwo, a nagle przestal do mnie pisać. nie możesz wtedy mu nadskakiwac i okazywać zainteresowanie. bo to cieć.

Gość gość
Przestań kuzwa podbijac post. Uzmysłowij sobie ze koleś ma Cię gdzies. i nie narzucaj sie.