Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy facet nie chce powiedzieć z iloma spał?

Polecane posty

Gość gość

Nie jesteśmy ze sobą za dlugo,jest sporo starszy ode mnie,jednak denerwuje mnie fakt,że gdy zaczynamy rozmawiac o ilosci jego partnerek seksualnych zmienia temat bądź wpada w szał. Jest znany z tego,że był lovelasem,także domyślam się,że jest to dość spora liczba. Dlaczego nie chce mi powiedzieć? Boi się,że odejdę. ( ja nie miałam żadnego ) czy co jest powodem? Denerwuję się.

Gość gość
skoro i tak wiesz, ze bylo ich duzo, to niech Ci to wystarczy, bedziesz zdrowsza. ja tez nie wiem, ile mial moj chlopak przede mna. domyslam sie, ze sporo, dla mnie pewnie obrzydliwie za duzo, dlatego nie dopytuje. sam dostal ode mnie zakaz mowienia mi o tym, nie chce tego wiedziec. i tym sposobem odroczylam tez pytanie, ilu bylo przed nim :P :D :D bo przeciez w zwiazku ze mna wszysko musi byc sprawiedliwie, jak on o czyms nie powie, to ja tez nie ;) :D

Gość Śmierć nieistotny
Związek nie przetrwa. Wyrok zapadł.

Gość gość
Ja byłam cnotką mąż prawiczkiem nie mamy Problemu z byłymi!

Gość gość
Ale po co w to wnikasz? Potem będzie słuchał twojego wypominania. Zaczniesz sobie za dużo wyobrażać, wypytywać, szaleć z zazdrości o byłe. On czasu nie cofnie-nie stanie się prawiczkiem.A takie drążenie niczego dobrego nie przyniesie

Gość gość
nie wiem,czy jest sens komus takiemu oddawac dziewictwo..i byc kolejna cyfra....