Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel86

Nie mam pojęcia co robić :(

Polecane posty

Gość Daniel86

Od kilku miesięcy widywałem się z pewną kobietą właściwie codziennie na stopie koleżeńskiej, znamy się od paru lat, pracujemy razem i mieszkamy po sąsiedzku więc mamy wspólny transport. Od jakiegoś czasu zacząłem postrzegać Ją jako kogoś więcej niż koleżankę i parę dni temu kiedy jechaliśmy tylko we dwoje do pracy powiedziałem jej że podoba mi się i bardzo Ją lubię. Uśmiechnęła się, odpowiedziała mi że też mnie lubi jako kolegę i mam nie odbierać tego źle, trochę się zdołowałem ale tak to już jest. Zmieniłem temat i starałem się udawać że nic się nie stało. Po południu wyjechaliśmy razem żeby zapisać się na pewne szkolenia, wtedy zauważyłem zmianę w jej zachowaniu, była dla mnie milsza niż kiedykolwiek wcześniej i dodatkowo zaczęła mi się też przyglądać kiedy wydawało jej się że tego nie widzę. Po powrocie wstąpiliśmy do pewnego lokalu żeby coś zjeść i pogadać , rozeszliśmy się do mieszkań i tyle. Koleżanka w ten weekend zaczęła szkolenia które ja zacznę trzy miesiące później więc w sobotę zadzwoniłem do niej żeby pogadać jak było na szkoleniach , okazało się że pierwszego dnia nic się nie działo no to mówię zadzwonię po zajęciach w niedziele ale tym razem podczas rozmowy zaproponowałem żeby się spotkać w mieście pogadać jak było, opowiedziała że to bez sensu bo i tak będzie za bardzo zmęczona, życzyłem miłego dnia i się rozłączyliśmy. Następnego dnia rano wysłała mi smsa jak to czasem w poniedziałek bywało że do pracy dojedzie później, normalka :). Po południu wracała już z nami (jeździmy w czwórkę), zauważyłem że jest strasznie ponura i do tego nic nie mówiła, wysiedliśmy z auta i próbowałem jakoś rozchmurzyć atmosferę, padało a tylko ona miała parasol, powiedziała żebym podszedł bliżej bo zmoknę na co ja odpowiedziałem uśmiechając się że jakoś dam rade i tak mam grubą bluzę, na to ona "Ok, chciałam pomóc", dalej ciągnąłem jakieś tematy aż wróciliśmy do domów. I teraz puenta, tak wiem długie to było, Od dwóch dni widzę że jest zamyślona i w nie najlepszym humorze co mi się też z resztą udziela, kiedy pytałem raz o co chodzi odpowiedziała że nad czymś myśli, no to sobie myślę nie będę więcej pytał. Myślę że to przezemnie tak jest i powinienem zniknąć jej z oczu ale tak szybko nowej pracy nie znajdę niestety a do tego wspólne dojazdy (chociaż to się pewnie niedługo zmieni), nie wiem jak mam postępować w takiej sytuacji :(.

Gość gość
"Ją" piszemy małą literą, nie wielką, imbecylu.

Gość Aaaaaaaaa8
A ja mysle,że powinienes zadziałać.Kobiety nie przepadają za nie zdecydowanymi facetami.

Po co Tobie te drobiazgowe analizy ? :) co kto jak kiedy, nie masz nic do stracenia, pogadaj z nią i tyle.

Gość gość
szczerze? z punktu widzenia kobiety po takim zachowaniu kobiety chcą spławić kolesi. :) powiedziała Ci na wstępie, że nie obraź sie, żebyś jej źle nie zrozumiał. ona nie traktuje Ciebie i już nie będzie traktowała jako partnera. ona Cię nie kocha, jesteście po prostu przyjaciółmi. z doświaczenia wiem, że nie można połączyć przyjaźni i miłości w szczególności kiedy kocha tylko jedna osoba. dziwi mnie tylko po co korzysta z Twojego transportu. wygodnicka strasznie. myślę, że nie powinieneś łudzić się na więcej, niż do tej pory Ci zaoferowała tj. kumpelstwo :-)