Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boga nie ma jest wyrafinowane gwałcące duchowieństwo żyjące ponad stan !

Polecane posty

Gość gość
Bóg wie najlepiej co robić z chorymi, których w cudowny sposób uzdrawiać, a którym pozwolić spocząć przy sobie w swoim królestwie, kolejny dowód na istnienie Boga i jego litość. Wystarczy odrobina prawdziwej wiary i Bóg się objawia w każdej postaci :)

Gość gość
Hahaha, a widzialas cos takiego jak: wiedza, kultura, milosc? Widzialas? Ale mnie rozbawilas! Widzialas Hawaje? Pewnie nie. Czyli nie istnieja, co? :-D

Gość gość
Tak ale w każdej chwili mogę kupić bilet i wybrać się tam gdzie chce czy tak? :)

Gość gość
Kulture stworzyli ludzie ba każdy z nas ją tworzy, to bardzo szerokie pojęcie. Miłość czuje, widzę je objawy np troskę o kogoś o zaufanie. Nauka? Wiedze zdobywam, otwórz jakiś podręcznik, twój komputer i internet to owoc nauki.

Gość gość
uu ci których nauczono przez 5 lat :D podofilstwa w pokoikach seminarium i przepowiadania do ludzi , sie odzywają :D naciskają poszoł do kurfy i bachorów i wnuków :D

Gość gość
Gościu z 19:57 nie rozmawiajmy w tym tonie.. Łatwo jest ocenić wszystkich z góry. Nie warto też uważać uczuć innych. Oni wiedzą swoje a my swoje prawda? :) możemy lepiej wyrażać swoje zdanie :)

Gość Jebus Chytrus
Gdyby mnie nie było to na świecie były by choroby, wojny, głód, ubóstwo itp. Oh wait....

Gość gość
"gość dziś Hahaha, a widzialas cos takiego jak: wiedza, kultura, milosc? Widzialas? Ale mnie rozbawilas! Widzialas Hawaje? Pewnie nie. Czyli nie istnieja, co" :D :D :D Przykład "człowieka" z ujemnym ilorazem inteligencji

Gość gość
ok, duchowieństwo jakie jest takie jest, ale nie powinno rozsądnych ludzi odwodzić od Boga, mnie nie odwiodło, gdyż ma wiara silna jest, tylko maluścy ulegają nagonce niewiernego ateistycznego łajna :)

Gość gość
Dajcie mi dowody na to ,że jego makaronowitość Latający Potwór Spaghetti nie istnieje. Czekam. Tak myślałem.

Gość gość
Gdy byłam dzieckiem cierpiałam przez lata. Od kiedy pamiętam Gdzie wtedy był bóg? Testował dziecko?

Gość gość
To dlatego ,że pewnie modliłaś się do jebusa chytrusa a nie do Latającego Potwora Spaghetti

Gość gość
Czyli milosc istnieje poniewaz ja czujesz? Czujesz jej obecnosc. Kultura to pojecie, trudne do zdefiniowania. Ale WIESZ, ze istnieje. Wiec jest. Hmmm :-) wstawmy zatem Boga w miejsce "milosci", "kultura". Przy okazji: jestem tylko skromna kobietka po 40. :-)

Gość gość
powinnaś w radości wspominać mękę swojego dzieciństwa, to że mogłaś zrozumieć Boga, a nie użalać się po latach jako silna i dorosła osoba. Bóg ciebie zrozumiał i dał szansę na wspaniałe życie, a ty podle mu się odwdzięczasz, nawołując do apostazji :)

Gość gość
To nie jest śmieszne. Modlilam sie żeby pomógł, ale kiedy miałam 18 lat pomogłam sobie sama i tyle z boga

Gość gość
Co ma k***a kultura do boga? Co za tępa dzida. Idz już spać tylko nie zapomnij się pomodlić

Gość gość
Ja nie mówię ,że to co cię spotkało jest śmieszne. Nic z tych rzeczy. Mówię ,że smieszni są wierzący w żydowskie zombie z kosmosu które samo jest swoim ojcem. W coś czego nikt nigdy nie widział. No k*****.

Gość gość
20:05 A jezeli Boga nie ma, to ktoz winny?

Gość gość
Co hahaha bóg niczego mi nie dał. Sama walczylam o lepsze dni, wspaniałe życie hahaha. Wiedza, nauka, kultra,miłość istnieje jeśli tego nie wiesz, nie widzisz jej to coś z tobą jest nie tak. Tym samym argumentem co ty można udowodnić istnienie dosłownie wszystkieg dlatego dyskusja z tobą nie ma już sensu

Gość gość
Gościu z 20:10 rozumiem teraz. Masz rację na świecie istnieje tyle religi.. I dla każdego jego jest jedyną prawdziwą... Ludzie tym sposobem uzupełniają braki.

Gość gość
No i znow wyjazd z wulgaryzmami. Spac jeszcze nie pojde, zbyt wczesnie. Kultura moje dziecko to pojecie i wierzyc, ze cos takiego istnieje. Chociaz dla np. rdzennego aborygena nasza kultura to jakies bzdury niepotrzebne do zycia. Tak to troche robi...

Gość gość
a co myslicie o panach któzy decyduja sie na sukienki :D Wiara ? Ngdy :D haha

Gość gość
przykre jest to, że ateiści też wierzą w coś czego nie ma, choć podważają ideę Boga :( ale o tym nie mówią choć pewnie przyznają, że z naukowego punktu widzenia jest to cecha każdego człowieka :) ile razy odwołujecie się w myślach do "niebios" i "piekieł" albo "szczęścia" lub "nieszczęścia", przyznać się krętacze :D

Gość gość
Mozna dowiesc istnienia praktycznie wszystkiego. Wlaczajac w to Boga. Dziekuje. Rzeczywiscie juz nie mamy o czym rozmawiac. :-D Goraco polecam poczytac Einsteina. Wiesz, ten taki sprytny zydek :-D

Gość Jebus Chytrus
Idiotko wiesz na czym polega ateizm? Ateiści nie wierzą w żadnego boga lub bogów. Pomódl się do jebuska chytruska na pewno ci to pomoże :)

Gość gość
do roboty głupa babo a nie zaglądać innym do kieszeni i nie mów mi, że to księża zaglądają do kieszeni innych, bo na pewno nie zgadają do twojej.

Gość Jebus Chytrus
Skoro można to dowiedz tego. Czekamy. No już.

Gość gość
Kobieto myśl. Napisałam udowodnic ale chwile po tym pokazałam ci gdzie leży błąd w takim rozumowaniu

Gość gość
SPIERDALAĆ SUKIENKOWE MAMONY biada wam zagladać do naszych łożek i kieszeni 1/mutanci

Gość gość
Zaglądają nam do kieszeni. Wszyscy płacimy na kościół z podatków