Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herman76

Co sądzicie o Badoo?

Polecane posty

Gość herman76

Można tam znaleźć fajną kobietę?

Gość Popos
Bylam tam,szukalam fajnego faceta ale nie znalazłam.Zależy kogo szukasz.

Gość gość
Szukam fajnej kobiety

Gość gość
Wszyscy szukają tam darmowego sexu :D

Gość herman76
Czyli tylko na seks można liczyć?

Gość Popos
nie wszyscy.Fakt 90 procent facetów z tego co zauwazylam szuka przygod.Spotkalam sie z trzema.Znajomości umarły śmiercią naturalną.Ale przynajmniej żaden nie ciagnal od razu do lozka.Po prostu nie zatrybilo.Z obydwu stron.

Gość herman76
Czyli trzeba duży odsiew przeprowadzić

Gość gość
prawie 3lata temu poznałam tam mojego meza:classic_cool: ale to nie było w Pl

Gość gość
Nie zalogowałam się osobiście, jednak obserwowałam incognito i porażka:(. Potwierdziło się doniesienie anonimowej osoby, że ma tam konto mój facet:D . Oczywiście nie widział skąd to konto się wzięło:D Zerwałam z nim i po roku czasu się zeszłam:(. Konto zniknęło po moim cudownym odkryciu:D Jednak niesmak pozostał i sobie obserwuję mężów moich koleżanek:(. Żałosne donieść nie mogę!!

Gość Popos
Och jak zawsze w takich portalach. Pewnie jakas tam część babek tez szuka tylko przygody.co kto woli.

Gość Popos
Mogł mieć racje.Slyszalam pare przypadków,gdzie badoo połączyło się z kontem fejsbukowym ,bo właściciel cos tam kliknal i potem nawet nie wiedział,ze figuruje tez na badoo, Oczywiście sa tez tacy co z premedytacją szukają tam wrażeń,a potem się wypierają.Tak tez może byc. O,fajnie ze ktoś tam poznał swego męża,tez kiedyś miałam nadzieje.

Gość badoowiak
Faceci szukają przygód? Od kilku miesięcy mam konto na badoo i miałem już kilka wiadomości od kobiet które mają fotki z dziećmi i mężami i proponowały mi spotkania np.jedna napisała: cyt.Cześć.Jestem mężatka ale niestety nie uklada nam się w sprawach lóżkowych i marzę o seksie z obcym facetem jak chyba wiele kobiet a ty jesteś w moim typie więc odpisz jak jesteś zainteresowany" Te mniej wylewne piszą że szukają przyjaciela "do pogadania"

Z mojego doświadczenia tam jawnie wynika że większość szuka panny do dmuchania . Żeby znaleźć tam kogoś normalnego trzeba czasu. Ale są przecież wyjątki od reguły więc wszystko jest możliwe

Gość fikusny marian
Chyba sobie zartujecie z tymi komentarzami? Prawie zadna kobieta tam nie odpowiada a wysylam konkretne wiadomosci, pytajac o to co maja umieszczone na profilu, gorzej jesli maja pusty wiec pytam czemu nic nie ma. Totalna hipokryzja, co najlepsze jak o to pytam to sie obrazaja.

Gość gość
Ja mam konto. Poznalam kilka osob. Rowniez nic nie zaiskrzylo. 3/4 chce seksu to fakt, mowa o facetach. Zreszta wszedzie, nie tylko na badoo. Ogolnie szybka forma poznania kogos. Co do kobiet to nie wiem jakie tam sa.