Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sikorskiego zawiodła pamięć

Polecane posty

Gość gość

Powiedział, ze zawiodła go pamięć i spotkania Tusk-Putin w Moskwie nie było. To chyba przebija ''zrobiliśmy laskę Amerykanom'' i ''murzyńskość'' :D

Gość gość
z******ty jest nie? sikorski na prezydenta :classic_cool:

Gość Palikarp
zachował się jak prawdziwy dyplomata i moim zdaniem prezes Kaczyński razem z panią Kopacz pójdą do Sikorskiego z ogromną flachą koniaku aby błagać o przebaczenie, gdy przetrawią i zrozumieją słowa Sikorskiego

Gość gość
On miał takie plany .Naprawdę :-)

Gość gość
Plany by zostać prezydentem :-):-):-)

Gość Palikarp
a na stronie TVN24 jest wypowiedź 'Saakaszwili wspominał swoją rozmowę z rosyjskim prezydentem z 2008 roku. - Mówił, że Ukraina to nie jest kraj, to jest terytorium. Na kolejnym spotkaniu powiedział mi, że Krym to jest ziemia rosyjska. Następnie powiedział mi, że był bardzo niezadowolony z Mołdawii i że z Mołdawią coś trzeba zrobić. Powiedział mi też, że NATO nie da rady obronić krajów nadbałtyckich - wspominał polityk. Dodał, że taką opinię Putin przedstawił także premierowi Polski Donaldowi Tuskowi na jednym ze spotkań. - A Tusk powtórzył mi to. Myślał, że Putin żartował. Ale on powiedział to samo Węgrom i powiedział to samo Rumunom - wyjaśnił. Saakaszwili wspominał, że w 2008 roku na posiedzeniu Rady Rosja - NATO w Bukareszcie Putin miał zaproponować Tuskowi podział Ukrainy. - Powiedział Tuskowi - słuchajcie podzielimy się Ukrainą. Mówił to innym liderom - powiedział polityk.

Gość gość
nie no, co by nie mowic to rzad mamy udany :) sikorskiego nie ma co cytowac, stres ma, objal schede po kopacz co sie nie dokopala do szczatkow ofiar a teraz sama ma schede po tusku co chial z putinem sie podzielic ukraina :classic_cool: czego wam brakuje? wodki? palikot polej***** nawet erozabawki przyniesie jest jeszcze siwiec :classic_cool: nie natalia a nasz min co sam nie wie za kim jest. moze za ebola? jablka naebole dzialaja? zapomnijmy zrzucmy kotare milczenia grubęęę kotare bo zaslona nie zasloni tego wszystkiego

Gość Palikarp
ale co za słowa prawdy chcecie Sikorskiego karać ? ktoś to w końcu musiał narodowi powiedzieć a przy okazji dowiedzą się Węgrzy i Rumuni oraz Mołdawianie co szykował Putin

Gość gość
dowiedzą się co szykował Putin chcesz ludzi rozsmieszyc? przeciez to republiki radzieckie :) wczesniej czy pozniej dolacza do braci