Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna WAGA jaki jest????

Polecane posty

Gość gość

chodzi o znak zodiaku.

Gość gość
ale to już było....

Gość gość
niewychowany burak egoista faworyzujący obcą babę (żonę) a ignorujący własne dziecko co ma jego DNA

Gość gość
a jeśli ja jestem baran (chodzi o zodiak oczywiscie) to taki zwiazek ma szanse?

Gość gość
Zrównoważony, bywa wybuchowy, wrażliwy i opiekuńczy. Bardzo dba o rodzine

Gość gość
posłuchaj znak zodiaku to g****o prawd jest każdy człowiek jest indywidualny i ma swój wyjątkowy charakter np. ja jestem skorpionem ale to moi wredni rodzice są egoistami

Gość gość
Własnie powiem wam że wierze w zodiak . Tz nie w horoskopy ale w to że znak zodiaku kształtuje osobowość to jak najbardziej wierze. ja jestem 100% baranem.

Gość gość
posłuchaj znak zodiaku to g****o prawd jest każdy człowiek jest indywidualny i ma swój wyjątkowy charakter np. ja jestem skorpionem ale to moi wredni rodzice są egoistami X gdzie masz w zodiaku napisane że skorpion to egoista, co ty czytasz???

Gość gość
NAJGORSZY możliwy znak dla faceta! Bajerę na kobiety ma świetną, na początku udaje takiego przymilnego, ale potem... lepiej nie mówić ;) Nie nadaje się do związku, interesują go WSZYSTKIE kobiety, nigdy za to nie docenia swojej własnej. Samolubny, egoistyczny skurczysyn.

Gość gość
wybuchowy, leniwy, lekka ręka do kasy,bałaganiarz i brudas, niesłowny, ale hojny, czuły, uroczy, towarzyski, oddany rodzinie

Gość gość
gość 22:30 DOKŁADNIE mój teść

Gość gość
Nie potrafiący podjąć konkretnej decyzji i najlepsze, że zwala to na swój znak zodiaku... przecież waga sie waha...:/ poza tym infantylny, przewrażliwiony na własnym punkcie, skrajnie pedantyczny lub odwrotnie chodzący chaos, zależy na jaki egzemplarz się trafi...a wiem, co mówię, bo jestem już z trzecią Wagą z rzędu i to dwóch z tego samego dnia urodzin 17 października i jeden z 19 października ( ten najgorsza zawistna menda). Chyba fatum jakieś mnie prześladuje z tymi Wagami.

Gość gość
Dokładnie - wiecznie niezdecydowani, babiarze, myślę, że skłonni do zdrady, strasznie chwiejni emocjonalnie jak taka waga właśnie :O C

Gość gość
To jeszcze ja od tych 3 Wag, zapomniałam najważniejszego...babiarze właśnie do potęgi, skłonni do zdrad - chociaż obecna Waga póki co grzeczna, zobaczymy dalej. Poza tym krętacze, kłamstwo przychodzi im z łatwością.