Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

ale i gardziolka tez nie bedzie ;) nie mowiac juz o tym, ze te nogi do tylka i rowniez tylek na materacyku nie beda sie rozkladac :P :D

Gość gość
no i olała mnie eLKa z góry,ciepłym moczem...,w sumie pissing brzmi nieźle i zachęcająco;)

Halo, halo ;) Byłam w lesie ale ptasiego radia nie słyszałam :( Pomarło wszystko? zimę poczuło? Pissingu Ci się zachciewa? :D Ale tak jak? Na klatę? :P W sumie... :classic_cool: A romantyzm z laniem ma niewiele wspólnego :D Zdecyduj się (młody :P :P :P) Puszku na jedną z opcji.

Gość Cztery odsłony ironii
To ja jeden orgazm poproszę...to na ten ból głowy

OJ bo tu trzeba radykalnych środków byście się przestali przejmować :D Wspomniany Dok już ostatnio młodszym się być wydaje :D Nie marudzi :P Ale to o lizaniu to mi gdzieś uciekło. Gdzie obiecywał i komu? :D bo chyba nie Tobie...

Dok, Pusz chyba coś Ci sugeruje Ustosunkujesz się? :D x Czwóreczko, gdzieś tu widziałam cały sklepik z orgazmami ;) są i damskie i męskie chyba bo pomoc kobieca tam od pewnego czasu się pojawia ;) No chyba, że chodzi Ci o któregoś z naszych młodzieńców ;) Ewentualnie ja mogę liznąć :P Czego się nie robi dla Sis ;)

Jeśli coś komuś obiecałem, to najprawdopodobniej byłem niepoczytalny i uzyskam sądowne zwolnienie od konieczności dotrzymania obietnicy :classic_cool:

No i patrzcie jaki cwaniura! Miga się :P I bądź teraz mądry i wyłudź od takiego obietnicę to i tak się wymówi :(

no normalnie orgazm... nie wiesz co to jest? trzeba ci pokazac? :P ja mialam dzisiaj.... kilka ;)