D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 21, 2014 Czy jeśli pracujecie np. w takich lokalach jak fast foody, restauracja, itp. to macie prawo do darmowego posiłku w ciągu dnia? Ja raz byłam na dniach próbnych darmowych to nie dostałam nic do żarcia, a nawet chcieli, żebym zapłaciła im za zupę (którą sobie nałożyłam). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2014 ja mam zniżkę na posiłki w restauracji w której pracuje :D a ty to niezła jestes - poszlas na próbe do roboty zeby sie za darmo nawp*****lac? :D bardzo dobrze ze ci kazali zaplacic, nawet nie jestes stałym pracownikiem, za 2 dni moga cie wypieprzyc na zbity pysk, bo sie nie sprawdzisz, wiec czemu mialabys za darmo jesc? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 21, 2014 A czy to w ogóle jest uczciwe, by brać kogoś na próbę bezpłatną na cały miesiąc. Trochę se jedzenie wyniosłam na koniec a pieniądze sama z kasy wzięłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 21, 2014 zamurowało cię trochę. Jaki rabat? W restauracji powinno być darmowe danie dla pracowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach