Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nawiązać bliższy kontakt z niedźwiedźiem

Polecane posty

Gość gość

i mimo wszystko czuć się bezpiecznie !

Gość gość
MOŻE RACZEJ KORESPONDENCYJNIE ?

Gość gość
Chyba bezpieczniej przebrać się za starą wylyniałą niedźwiedzicę.

Gość gość
Może być całkiem sympatycznie ale przedtem trzeba go spić.Pijany niedźwiedź jest jak dziecko za łapę i do cukierni na lody.Z takim pijanym misiem zrobisz dosłownie wszystko.Gorzej jak jest już na kacu wtedy jest nieobliczalny strasznie się awanturuje.Wtedy lepiej zejść mu z drogi.

Gość gość
Racja na forum ale większość albo nie lubi misiów albo do podobnych lekkich tematów podchodzi jak przysłowiowy pies do jeża .

Gość gość
mieć na spotkanie duży sloik miodu. miś się miodem zajmie i zagrożenia nie będzie

Gość gość
ale robactwo do miodu tez sie zleci

Gość gość
Wolne żarty ja samotnie odwiedzam czasem takie knieje i powiem wam szczerze boję się rysia o misiu nie wspomnę miałem kiedyś spotkanie prosto w oczy z ogromnym czarnym psem który niczego się nie bał stał jak wryty nie reagując na wymachiwania czy złowrogie krzyki i całe szczęście wskoczyłem do samochodu byłem mokry choć ta przepychanka trwała koło minuty. Az autopsji znam fakt gdzie chorda bezpańskich psów umęczyła do granic grzybiarza który siedział kilka godzin na drzewie przez nie obleganym i gdyby nie traktorzysta jadący z pola rozgonił je nie wiadomo jak by się to skończyło.

Gość gość
Ale wszystko jedno mis jogi jest bardzo sympatyczny i ożywia nie jedno miłe wspomnienie bezpieczne pachnące domem rodzinnym.