D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 22, 2014 by załatwił mi pracę w tej firmie sprzątającej, w której obecnie pracuję. Dobrze tam płacą, 2 tysiące na miesiąc, dostałabym umowę np. na dwa lata a po 3 miesiącach poszłabym na chorobowe, to powiedział mi, że chyba jestem p**********a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 22, 2014 Przez pół roku siedziałabym na d***e i brała sobie pieniążki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zapent Napisano Październik 22, 2014 Gdybyś była na najwyższym zusie to jakieś 2tyś. A ile na zwykłym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2014 oooo a mój post jak widzę zniknął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2014 je b nie ta kretynka projekt który zakłada du piaste tematy i usuwa posty wypad nygusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2014 schizofreniczka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach