Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszam mamy, ktore chca miec dziecko, ale z roznych powodow nie moga

Polecane posty

Gość gość

Zakladam ten temat zeby wslolnie pomarudzic... Wszystkie inne watki sa dla mam, ktore w ciaze nie moga zajsc mimo staran, a ja z plodnoscia problemu nie mam. Mam 13msc coreczke i chcialabym juz drugie, ale niestety nie stac nas na to. Ciaze wspominam wspaniale, tak samo porod, ogolnie macierzynstwo jest cudowne :)

Gość gość
ja chciałabym trzecie, ale racze3j nie możemy sobie pozwolić.. trzebaby zmienić plan domu (plan już kupiony, czekamy tylko na pozwolenie), zmienić auto, żeby weszły 3 foteliki, ja znów nie wróciłabym do pracy... czasem myślę że jakoś by to było, ale rozsądek mówi: nie.

Gość gość
Ja mam 9 miesiecznego syna, okres mam juz daaawno i znowu nie moge zajsc. Dzis kolejny test z jedna kreska. A z drugim mialo,byc prosciej

Gość gość
Ja bardzo pragnę 3ciego dziecka, planując pierwsze mieliśmy super prace, przy 2gim - zaczęło nam się komplikować finansowo, nie raz mam dylemat kupić to czy to bo z kasą krucho, boję się że przy 3cim dziecku już całkiem nie damy sobie rady :( Przykre bo niby kasa nie ważna a jednak bez niej żyć się nie da :(

Gość gość
Ja też miałam mieć łatwiej zajść za 2gim razem, przy pierwszym dziecku staraliśmy się 3 lata, przy 2gim rok. Depresja , obwinianie itp. A gdy się udało synek rok nam ciężko chorował, kolejne ciężkie dni,miesiące. Ale już z górki chyba, mam nadzieję.

Gość gość
też bym chciała trzecie dziecko ale to marzenie nie do spełnienia chyba. Pomijając kwestie finansowo-zawodowe, nie bardzo mogę sobie pozwolić na kolejną ciąże ze względu na stan zdrowia. Wiem, ze trudno byłoby ją też donosić- pewnie musiałabym leżeć. A przy dwójce dzieci w domu to nie taka prosta sprawa. Nie chcę już kusić losu. Chociaż zawsze marzyłam o gromadce to muszę poprzestać na tym co mam. Ale i tak mamy przecież szczęście, ze już dane nam było/jest macierzyństwa doświadczać :)

Gość gość
te diety wasze to wygladaja tak ze jecie w jeden dzien tyle co ja w tydzien 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY