Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dalej je przyjmować?

Polecane posty

Gość gość

Od dwóch tygodni zaczęłam brać tabletki anty (daylette) na razie wszystko jest ok , ale za to moj parter złości sie i każe odstawić. Twierdzi ze powodują one raka i w przyszłości urodzę chore dziecko... Zaczęłam brać tabletki ponieważ miałam straszne bóle miesiaczkowe ( ginekolog stwierdziła ze tylko taka forma leczenia przyniesie efekty) moje pytanie brzmi co mam zrobic ? Czy jak przerwę teraz to organizmowi sie troszkę nie pochrzani ? :) czy brać dalej ? Czy takie objawy typu rak , upośledzone dziecko sa częste ? I najważniejsze czy jak bede brać je przez 6 mięs. Okres sie ureguluje to bd mogła przestać a bóle mina ? Z gory dziekuje

Gość gość
skoro twoj facet wie lepiej niz lekarz to przerwij, cierp z powodu bólu, zajdź w niechcianą ciąże, rozreguluj sobie system hormonalny. Ważniejsze, zeby Misiu był zadowolony :(

Gość gość
Odstaw go od cipki to zrozumie

Gość gość
to przecie zaden problem mozna se pomachac 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość Migea
Jesli stosujesz tabletki przede wszystkim w celach leczniczych to moim zdaniem rozwiązania są dwa: albo zapytaj o alternatywną formę leczenia, moze inne leki, czasem lekarze ida na skróty, przepisują tabletki i z głowy. Albo uświadom chłopaka jakie tak na prawdę zagrożenie niesą tabletki: http://kobiecosc.info/dlugotrwale-stosowanie-antykoncepcji/ oraz jak można się chronić przed skutkami ubocznymi antykoncepcji: http://www.harmonella.info/Harmonella#Wlasciwosci_skladnikow_Harmonella_sup_r_/sup_ i wzmacniać organizm. W końcu nie musisz ich stosowac latami, tylko do czasu wyregulowania hormonów.