Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem dla facetów tylko zabawką??

Polecane posty

Gość gość

nie jestem łatwa czy puszczalska, ale przeważnie jest tak ,że poznaje faceta, po jakimś czasie idę z nim do łóżka ,a n sie mna pare razy pobawi i olewa co jest ze mną nie tak?

Gość gość
nie pozwalam własnie... zauraczam się w nich , wcale szybk nie idziemy do łóżka, a potem jak juz pójdziemy t traktuja mnei jako zabawkę na chwilę... smutne :(

Gość gość
To nie wynika z samego seksu ale z Twojego charakteru i niczego więcej, po prostu czymś drażnisz lub jest coś takiego w Tobie co odstrasza facetów.

Gość gość
nie masz kleju w sobie? :)

Gość gość
lecisz na bawidamków i nie zauważasz wartościowych mężczyzn i chłopaków a bawidamek bawi się kobietami

Gość gość
sex po slubie to tacy zaczną ciebie unikać a ludzie zaczna ciebie szanowac po to bóg wymyslił przykazana zeby był szczesliwy

Gość gość
to jak faceci polscy traktuja kobiety to wstyd ale wiekszy jeszcze wstyd ze te c**y mysla ze to raj na ziemi bo facet jej penisa pozwolil possac w zamian za gowniane slowa 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

wlasnie dlaczego jestes zabawka? Dobre pytanie.Cos musisz miec w swoim zachowaniu, postawie , ze nie umiesz wymoc na kims poszanowania wlasnej osoby . Moze tu nalezy szukac ?

Gość gość
gość dziś to jak faceci polscy traktuja kobiety to wstyd ale wiekszy jeszcze wstyd ze te c**y mysla ze to raj na ziemi bo facet jej penisa pozwolil possac w zamian za gowniane slowa 333www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY x Nie zganiaj na pozostałych kretynko skoro buraków bierzesz. \Jest wielu porządnych szanujących kobiety facetów ale ich olewacie

Gość gośćfff
Ja tez trafialam na takich przez wiele lat tylko ze nie szlam im do lozka. Rezygnowali po dwoch spotkaniach. Co ze mna nie tak? - mozna wpasc w kompleksy. Przeciez jestem mila, dowcipna, lubie rozmawiac na rozne tematy, mam wiedze o swiecie. Mysle ze wiekszosc z nich myslalaby o mnie powazniej albo inni by sie mna interesowali gdybym miala inna urode, inny usmiech, mniej seksowne rysy twarzy. Ale bylo jak bylo. Teraz jestem w zwiazku bo w koncu ktos stwierdzil ze przeciez ze mna mozna byc.

Gość gość
Wystarczy lepiej dobierać sobie partnerów, widocznie autorko lecisz na takich bawidamków i masz tego efekty.